Реклама

🧬 Американець вийшов на свободу після 19 років в’язниці — у скоєнні злочину зізнався його брат-близнюк

Čytaty latynkoju
🧬 Американець вийшов на свободу після 19 років в’язниці — у скоєнні злочину зізнався його брат-близнюк
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🧬 Американець вийшов на свободу після 19 років в’язниці — у скоєнні злочину зізнався його брат-близнюк
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

44-річний Кевін Дугар провів майже два десятиліття у в’язниці округу Кук в Чикаго, доки суд вдруге не розглянув свідчення брата-близнюка, котрий зізнався у скоєнні злочину. Про це повідомляє NBC News.

Кевін Дугар (зліва) та його брат Карл Сміт (справа), фото Департаменту виправних установ штату Іллінойс

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

У березні 2003 року в чиказькому Аптауні відбулася стрілянина між двома злочинними угрупованнями. В результаті постраждало двоє людей, а Кевіна Дугара, що за версією слідства брав участь у стрільбі, засудили до 54 років в’язниці.

За даними The Guardian, Дугар заперечував причетність до скоєння злочину: він відмовився від угоди про визнання провини в обмін на скорочення терміну відбування покарання, щоб не зізнаватися у тому, чого він не робив.

У 2013 році його брат-близнюк Карл Сміт зізнався у злочині — він написав лист, в якому сказав, що повинен розповісти всю правду «поки це не вбило» його. Чоловік також висловив сподівання у тому, що брат пробачить його.

У 2016 році Сміт зізнався у злочині вже в суді. Він заявив, що видавав себе за брата та що він, а не брат несе відповідальність за стрілянину. Проте Сміт уже відбував 99-річний термін ув’язнення за озброєний напад та замах на вбивство, тому у 2018 році суд постановив, що свідчення Сміта не заслуговують на довіру, тим самим зупинивши судовий розгляд.

Проте адвокатам вдалося повернути справу Дугара до суду. У 2021 році Апеляційний суд Іллінойсу скасував обвинувальний вирок Кевіну і повернув його справу на повторний розгляд. Пізніше адвокати подали клопотання, щоби чоловіка відпустили під заставу. Клопотання задовольнили.

За словами представників захисту, Дугар зараз «пристосовується до світу, який дуже відрізняється від того, яким він був для Кевіна 20 років тому, коли його заарештували за злочин, якого він не скоював».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...