Реклама

🎈 У Іспанії відбувся перший у світі чемпіонат з гри з повітряною кулькою 

Čytaty latynkoju
🎈 У Іспанії відбувся перший у світі чемпіонат з гри з повітряною кулькою 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🎈 У Іспанії відбувся перший у світі чемпіонат з гри з повітряною кулькою 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно у місті Таррагона відбувся перший у світі чемпіонат з гри з повітряною кулькою Balloon World Cup, організатором якого став колишній гравець футбольного клубу «Барселона» Жерар Піке.

Ідея створити такий турнір виникла після вірусного відео братів Антоніо і Дієго Арредондо з Орегона. Ще у дитинстві у них була схожа гра. Під час самоізоляції в умовах карантину вони згадали цю гру  вирішили зробити відео гри з повітряною кулькою. Через деякий час їхній ролик у тіктоці отримав декілька мільйонів переглядів й інші користувачі виставляли свої відео гри з кульками.

Читайте також: ✈️ Україна та ЄС підписали угоду про «вільне небо». Що це означає?

Для Balloon World Cup створили спеціальний майданчик розміром 8 на 8 метрів, на якому були автівка, диван, стіл та багато інших речей, які повинні були заважати гравцям. За правилами гравцям треба затримати кульку у повітрі якомога довше. Якщо кулька торкнулася підлоги, то супротивник отримував бал.

Загалом у чемпіонаті взяли представники з 32 країн — Україна також брала участь, але на жаль програла у першому матчі Нідерландам. У фіналі зустрілись Перу та Німеччина. Врешті переміг Франциско де ла Крус із Перу.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...