Реклама

✨ Як святкуватимуть 30-річницю Незалежності: концерт Бочеллі, парад та шоу

Čytaty latynkoju
unsplash.com
✨ Як святкуватимуть 30-річницю Незалежності: концерт Бочеллі, парад та шоу
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ✨ Як святкуватимуть 30-річницю Незалежності: концерт Бочеллі, парад та шоу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього року в Україні святкуватимуть 30-річниці Незалежності — триватиме це протягом трьох днів, з 22 по 24 серпня.

За тиждень до 24 серпня в Україну привезуть оригінал Конституції Пилипа Орлика, на який можна буде подивитись на виставці у Софійському соборі.

22 серпня люди, які зробили вагомий внесок у розвиток національної економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, спорту, охорони здоров’я та займаються благодійною та громадською діяльністю, отримають відзнаку «Національна легенда України» від президента.

23 серпня, на День Прапора, президент поїде до географічного центру України в Черкаській області, де піднімуть прапор країни — це ж зроблять одночасно у всіх областях країни.

Також у цей день планують провести саміт «Кримська платформа», метою якого є захист прав та свободи мешканців тимчасово окупованого півострова. До заходу приєднаються представники Туреччини, Великої Британії, Польщі, Молодови, Естонії та Словаччини.

Одночасно з «Кримською платформою» пройде саміт перших леді та джентльменів, за ініціативи  Олени Зеленської.

Читайте також: 💙💛 «Що ви скажете, якщо вас почує вся Україна?» — фотопроєкт Na chasi до Дня Незалежності

Вже безпосередньо на День Незалежності, 24 серпня, на центральній вулиці Києва відбудеться парад Збройних Сил України. Очікується, що представлять учасників та техніку усіх секторів безпеки й оборони України.

Також у цей день відбудеться концерт італійського співака Андреа Бочеллі. Ближче до вечора на стадіоні «Олімпійський» покажуть шоу «Незалежність у нашій ДНК. День незалежності країни», де виступатимуть відомі виконавці, артисти опери та балету й симфонічний оркестр.

Єдиний музичний перформанс поєднає пісні, які стали музичною спадщиною минулих поколінь, і хіти майбутнього. Це символізуватиме культуру нашої незалежності. Без пауз і зупинок виконавці передаватимуть своєрідну «естафету» одне одному та створять єдину композицію з десятків знакових для незалежної України пісень

Опис шоу

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...