Реклама

🤔 Дослідження: які найпопулярніші автівки в Україні та Європі

На жаль до рейтингу українська Таврія не потрапила.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤔 Дослідження: які найпопулярніші автівки в Україні та Європі
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤔 Дослідження: які найпопулярніші автівки в Україні та Європі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На жаль до рейтингу українська Таврія не потрапила.

Найпопулярніші автівки у Європі

Команда аналітиків Picodi дослідила, які найпопулярніші автівки в Україні та Європі. Дослідники проаналізували кількість пошукових запитів, що пов’язані з 64 марками автомобілів: преміум, середнього та економ-класу.

Відтак найпопулярнішою маркою стала BMW. Німецький виробник автомобілів випередив конкурентів в 15 країнах — Великій Британії, Німеччині, Австрії, Угорщині та більшості країн Балканського півострова (Сербія, Чорногорія, Македонія та ін.).

Найпопулярніші автівки у Європі

На другому місці за популярністю можна побачити Mercedes-Benz. Ця марка стала найбажанішою у 10 країнах Європи — Португалії, Люксембурзі, Бельгії, Азербайджані, Вірменії, Албанії та інших країнах.

Читайте також: 🚶🏼‍♂️ Урбаністика: 50 причин, чому в місті має бути більше пішохідних вулиць

Автомобілі японської марки Toyota займають третє місце. Серед їх шанувальників такі країни як Польща, Латвія, Литва, Болгарія і Греція.

Далі у рейтингу можна побачити Volkswagen і Tesla. Американська марка електромобілів лідирує в Ірландії, Ліхтенштейні, Норвегії та Швейцарії. Своєю чергою німецькі автомобілі Volkswagen мають попит в Україні, Білорусії, Іспанії та Італії.

Південнокорейські автомобілі Hyundai найчастіше шукають в трьох країнах: Чехії, Словаччині та Ісландії.

Останні місця посіли французькі марки Peugeot і Renault, і шведська Volvo. Любителями Peugeot виявилися данці та французи. Решта учасників знайшли своїх шанувальників в Туреччині (Renault) і Швеції (Volvo).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...