Реклама

🤞🏻 45% українців очікують, що у 2021 році завершиться пандемія COVID-19

Однак все ж більша частина вважає, що цього не буде.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤞🏻 45% українців очікують, що у 2021 році завершиться пандемія COVID-19
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤞🏻 45% українців очікують, що у 2021 році завершиться пандемія COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак все ж більша частина вважає, що цього не буде.

Кінець пандемії та інші очікування

Згідно з опитуванням фонду «Демократична ініціатива» імені Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології, 45% людей в Україні очікують кінець пандемії COVID-19 вже наступного року. Втім, 46% респондентів зазначили, що це навряд буде у 2021 році, а ще 10% утримались від відповіді.

15% вважають, що прийдешній рік дозволить гривні стати сильнішою, ще 25% очікують покращення добробуту, а додаткові 12% надіються на зменшення тарифів.

Читайте також: 📊 Дослідження: як в Україні витрачають кошти на охорону здоров’я (спойлер: майже не витрачають)

А ось приблизно 20% вірять, що у 2021 році наступне мир на Донбасі. Також ще є 10% людей, які впевнені що наступного року покрають корупціонерів й ще стільки ж респондентів зазначає, що вони вірять у майбутнє зниження рівня злочинності. Також ще є 18% очікують у 2021 році покращення ситуації зі справедливим правосуддям.

25% українців впевнені, що наступного року можуть відбутись дострокові вибори президента. 33% очікують дострокові вибори Верховної Ради й ще 39% вважають, що імовірною є зміна уряду протягом 2021 році.

Загалом більша частина респондентів (48%) вважає, що вони за рух України до інтеграції з Європейським Союзом. Прихильників євроінтеграції найбільше на Заході (72%) та в Центрі (52%). На Півдні прихильників європейської інтеграції (36%) майже стільки ж, скільки й прихильників неприєднання до будь-яких союзів (33%), а у Східному ж регіоні 24% підтримують цю ідею.

Детально ознайомитись з дослідженням можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...