Реклама

🍔 McDonalds запускає доставку через Raketa

Також є шанс отримати безкоштовну доставку до кінця літа.
Čytaty latynkoju
🍔 McDonalds запускає доставку через Raketa
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🍔 McDonalds запускає доставку через Raketa
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також є шанс отримати безкоштовну доставку до кінця літа.

Raketa та МакДональдз

15 липня МакДональдз розпочав співпрацю з українським сервісом Raketa і запустив доставку у двох тестових ресторанах у Києві та Харкові. До кінця місяця Raketa доставлятиме замовлення з усіх ресторанів МакДональдз в Україні.

До старту співпраці з МакДональдз Raketa розширила географію присутності і на сьогодні покриває всі міста, де є ресторани мережі.

Замовлення доставлятимуть протягом 30 хвилин, з урахуванням часу на приготування страв. Усього в Raketa працює більше 2 000 кур’єрів, і їхня кількість зростатиме.

Всім відомо, що більше 70% інгредієнтів МакДональдз виробляються в Україні. Але окрім інгредієнтів, ми використовуємо і українські сервіси для обслуговування компанії, а тепер і відвідувачів. Ринок доставки стрімко розвивається, українці звикли до різних сервісів і застосунків, а ми завжди намагаємося бути там, де наші клієнти. Провайдер Raketa підтвердив готовність працювати з незмінно високими вимогами МакДональдз до якості.

Юлія Бадрітдінова, Генеральна директорка МакДональдз в Україні

Вартість послуги доставки від провайдера становить 40 грн, але для всіх, хто зробить замовлення від 200 грн до 31 серпня, доставка буде безкоштовною.

Читайте також: 🤔 Банани, картопля і пиво Corona: що українці замовляють додому — дослідження від Raketa

До 1 серпня сервіс прийматиме оплату замовлень безконтактно: карткою в застосунку, після цього буде доступна й можливість оплати готівкою. Щоб скористатися доставкою Raketa, треба встановити застосунок на смартфон з iOS чи Android.

В умовах карантину всі кур’єри працюють у захисних масках і регулярно дезінфікують руки антисептиками. Також доступна безконтактна доставка — для цього в коментарі до замовлення треба зробити відповідну відмітку, а кур’єр уточнить, де лишити замовлення.

Раніше ми вже писали? МакДональдз і Фундація Дім Рональда МакДональда передають 1 000 000 ₴ для дитячих лікарень, як МакДональдз і Фундація Дім Рональда МакДональда передають 1 000 000 ₴ для дитячих лікарень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...