Реклама

💸 МакДональдз і Фундація Дім Рональда МакДональда передають 1 000 000 ₴ для дитячих лікарень

МакДональдз запрошує всіх долучатися до збирання коштів на допомогу лікарням, у яких перебувають діти з COVID-19.
Čytaty latynkoju
💸 МакДональдз і Фундація Дім Рональда МакДональда передають 1 000 000 ₴ для дитячих лікарень
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💸 МакДональдз і Фундація Дім Рональда МакДональда передають 1 000 000 ₴ для дитячих лікарень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
МакДональдз запрошує всіх долучатися до збирання коштів на допомогу лікарням, у яких перебувають діти з COVID-19.

МакДональдз в Україні передає 1 000 000 ₴ у Фундацію Дім Рональда МакДональда на потреби лікарень, де перебувають діти з COVID-19. Допомогу отримає двадцять одна дитяча лікарня в Україні. Компанія закликає приєднуватися до благодійної ініціативи та зробити свій внесок на сайті Фундації.

«Долонька щастя»

Фундація Дім Рональда Макдональда в Україні з 2016 року працює над упровадженням принципів сімейно орієнтованої медицини, допомагаючи батькам бути поруч зі своїми дітьми під час тривалого лікування. З цією метою Фундація будує сімейні кімнати, де створює комфортні умови для того, щоб батьки могли відпочити, відновити сили та приділити час спілкуванню і грі з дитиною в атмосфері, яка не нагадуватиме про лікування.

МакДональдз

Минулі роки у червні МакДональдз традиційно проводив благодійну кампанію «Долонька Щастя», щоб зібрати фінансову допомогу й передати Фундації Дім Рональда МакДональда, яка допомагає батькам і дітям бути разом у лікарнях.

Збирання коштів

Цього року, зважаючи на те, що ресторани закриті для відвідувачів, програма «Долонька Щастя» розпочнеться пізніше, але МакДональдз запрошує всіх долучатися до збирання коштів на допомогу лікарням, у яких перебувають діти з COVID-19

Читайте також про те, що Pandora планує? Pandora планує до 2025 року повністю перейти на перероблене золото та срібло до 2025 року повністю перейти на перероблене золото та срібло

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...