Реклама

😷 ВООЗ змінили умови рекомендацій носіння масок під час карантину

Всесвітня організація охорони здоров’я змінила правила щодо того, хто і де повинен носити маску в умовах пандемії.
Čytaty latynkoju
😷 ВООЗ змінили умови рекомендацій носіння масок під час карантину
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😷 ВООЗ змінили умови рекомендацій носіння масок під час карантину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Всесвітня організація охорони здоров’я змінила правила щодо того, хто і де повинен носити маску в умовах пандемії.

Рекомендації під час карантину

Відповідно до нових умов, у ВООЗ рекомендують у громадському транспорті, магазинах або інших місцях скупчення людей, носити тканинні маски, що мають щонайменше три шари тканини.

Також, згідно з правилами, люди старше 60 років та особи з супутніми захворюваннями, повинні носити засоби індивідуальної безпеки в районах, де є можливість передачі COVID-19 та неможливо зберігати фізичне дистанціювання.

Раніше правила ВООЗ передбачали носіння маски лише в тому випадку, коли ви піклуєтесь про хворого на COVID-19 або якщо ви маєте певні симптоми хвороби.

Читайте також: 🛩 ЄС оголосив рекомендації щодо обмеження під час авіаперельотів після карантину

Епідеміолог з інфекційних захворювань та виконавчий директор Програми ВООЗ з питань надзвичайних ситуацій Майкл Райан зазначив, що в організації вважають, що маски варто застосовувати насамперед задля контролю над джерелами розповсюдження хвороби — іншими словами, для людей, які можуть бути заразними, знижуючи ймовірність того, що вони заразять когось іншого.

Наразі носіння масок в громадських місцях є обов’язковим в деяких країнах — Кубі, Франції, Камеруні, В’єтнамі, Словаччині та Гондурасі.

Водночас генеральний директор ВООЗ Тедрос Адхан Гебреєсус наголошує, що маски для обличчя це лише один із заходів безпеки, що можна використовувати для зменшення ризику передачі захворювання. Також він повідомив, що не треба нехтувати іншими інструментами — гігієна рук та фізична дистанція.

Раніше ми вже писали??‍⚖️ Уряд представив програму відновлення економіки після карантину через COVID-19, як Уряд представив програму відновлення економіки після карантину через COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...