Реклама

💪🏻 Netflix запустить шоу про те, як впоратися з карантином

Компанія знаходить не тільки креативні, але й суспільно корисні шляхи підтримки під час пандемії COVID-19.
Čytaty latynkoju
💪🏻 Netflix запустить шоу про те, як впоратися з карантином
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💪🏻 Netflix запустить шоу про те, як впоратися з карантином
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія знаходить не тільки креативні, але й суспільно корисні шляхи підтримки під час пандемії COVID-19.

Підтримка від Netflix

9 квітня стримінговий сервіс запускає в своєму акаунті в Instagram шоу про те, як впоратись з тривогою під час карантину.

У веб-шоу «Хочеш поговорити про це?» (Wanna Talk About It?) братимуть участь відомі зірки серіалів від Netflix.

Вже відомі актори, котрих можна буде побачити серіалі: Ной Сентіньо (To All the Boys I’ve Loved Before), Джоуі Кінг (The Kissing Booth), Росс Батлер (13 Reasons Why), Калеб Маклафін (Stranger Things), Ланда Конор (To All the Boys I’ve Loved Before), Джеррі Харріс (Cheer) та Аліша Бое (13 Reasons Why).

 

Актори обговорюватимуть проблеми, з якими зіткнулася молодь під час пандемії. Серед них проблеми зі сном, потреба в спілкуванні під час соціальної ізоляції, тривожність і значення турботи про себе.

У прямому ефіру також братимуть участь професійні психотерапевти та фахівці з підтримки під час кризових ситуацій, котрі розповідатимуть про те, як подолати більшість проблем, які виникають під час карантину.

Шоу виходитиме кожен четвер з 9 квітня по 14 травня о 16 годині за тихоокеанським часом та о 5 годині ранку за київським часом.

Також раніше ми писали⚡️Запустили віртуальну платформу емоційної підтримки під час карантину, як в Києві запустили віртуальну платформу емоційної підтримки під час карантину.

Підтримка під час карантину

Через самоізоляцію багато людей залишились вдома сам на сам, тому сьогодні запустили безкоштовний ресурс для киян, котрим необхідна емоційно-психологічна допомога, повідомив київський міський голова Віталій Кличко.

На сайті можна отримати допомогу від психологів та тренерів з емоційного інтелекту Освітнього хабу міста Києва. Понад 20 спеціалізованих фахівців працюють майже цілодобово, а отримати індивідуальну консультацію можна цілком безкоштовно.

До того ж на сайті є список з номерами гарячих ліній державних та комунальних служб, котрими можна скористатись у разі нагальної потреби.

Також на сайті можна знайти інші послуги — ресурси онлайн-навчання, список культурних заходів в інтернеті та програма для занять спортом вдома.

Раніше ми вже писали? Вакцина від COVID-19: розпочалось тестування на людях, як розпочалось тестування вакцини COVID-19 на людях.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...