Реклама

⚡️Запустили віртуальну платформу емоційної підтримки під час карантину

Київський Моніторинговий центр з протидії COVID-19 запустив платформу емоційної підтримки киян.
Čytaty latynkoju
⚡️Запустили віртуальну платформу емоційної підтримки під час карантину
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ⚡️Запустили віртуальну платформу емоційної підтримки під час карантину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Київський Моніторинговий центр з протидії COVID-19 запустив платформу емоційної підтримки киян.

Підтримка під час карантину

Через самоізоляцію багато людей залишились вдома сам на сам, тому сьогодні запустили безкоштовний ресурс для киян, котрим необхідна емоційно-психологічна допомога, повідомив київський міський голова Віталій Кличко.

На сайті можна отримати допомогу від психологів та тренерів з емоційного інтелекту Освітнього хабу міста Києва. Понад 20 спеціалізованих фахівців працюють майже цілодобово, а отримати індивідуальну консультацію можна цілком безкоштовно.

До того ж на сайті є список з номерами гарячих ліній державних та комунальних служб, котрими можна скористатись у разі нагальної потреби.

Також на сайті можна знайти інші послуги — ресурси онлайн-навчання, список культурних заходів в інтернеті та програма для занять спортом вдома.

Наприклад, можна взяти участь в освітньому марафоні «Навчайся вдома». На сайті кожен день будуть готувати нову тему з необхідних навичок, котрі міжнародні експерти Всесвітнього Економічного Форуму в Давосі визначили як навички, що мають найбільший попит на сьогоднішній день.

Якщо ви бажаєте зайнятись спортом, то на сайті можна знайти ресурси для практики спорту вдома. Матеріали представили Sport Life, SkyFitness та DOG & Grand CrossFit.

А серед культурних заходів онлайн ви можете знайти список з музеями, театрами та виставками, котрі виклали свої матеріали в мережу.

Кожен охочий може додати до списку свої послуги, котрі можуть знадобитись на час карантину. Зробити це можна, відправивши заявку на [email protected]

Раніше ми вже писали? МОЗ затвердило протокол лікування COVID-19, як МОЗ затвердило протокол лікування COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...