Реклама

🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Антон Слєпаков (Вагоновожатые): про пошук власного шляху, російський період та україномовний альбом  

Čytaty latynkoju
🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Антон Слєпаков (Вагоновожатые): про пошук власного шляху, російський період та україномовний альбом  
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Антон Слєпаков (Вагоновожатые): про пошук власного шляху, російський період та україномовний альбом  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У свіжому епізоді подкасту «Інше інтерв’ю» Володимир Анфімов спілкується з лідером гурту «Вагоновожатые» Антоном Слєпаковим. Антон ділиться спогадами про пошуки себе у юні роки, пригадує свій перший музичний колектив, розповідає про труднощі і перемоги легендарної команди «…И Друг Мой Грузовик», розказує історію створення «Вагоновожатых» та розкриває таємниці написання пісень до нового україномовного альбому.

Підтримайте подкаст, ставши його патроном, та отримайте доступ до ексклюзивних бонусних фрагментів інтерв’ю: patreon.com/inshe

Про що ще розповів Антон Слєпаков?

  •  музичне життя 90-х,
  • невдалі перемовини з продюсерами одного відомого українського гурту,
  •  переїзд до Росії в пошуках самореалізації,
  • розпад гурту «…И Друг Мой Грузовик» та
  • створення «Вагоновожатых»,
  • історію написання найяскравіших пісень з альбому «Вогнепальне»

та багато іншого.

Сказати «спасибі» за подкаст, надіславши будь-яку комфортну для вас суму, відтепер дуже просто завдяки Моно-Банці. Долучайтеся!

Слухати:

🎧 Apple Podcasts, Google Podcasts, Web

Ось про що, зокрема, йшлося у подкасті:

  • Про підготовку до виступу

Я дитинство і юність займався спортом, спочатку грав у футбол, а потім у хокей. От я пам’ятаю це відчуття – я так налаштовувався на матчі, дуже складні матчі. Для мене концерт – це майже матч. І я завжди налаштовуюсь, всі знають, що мене краще не чіпати в цей день. Мені годинку хоча б чи хвилин 40 треба побути одному, просто посидіти в тиші, тому що я знаю, що наступні півгодини я буду дуже активно говорити, мені треба підготувати мовний апарат.

  • Про “…И Друг Мой Грузовик”

Група, яку ми заснували в Дніпрі, досі вважається класикою альтернативної музики і досі до мене підходять люди і кажуть: «Ой, дякуємо, ми на “Грузовиках” росли». Це був дуже класний період, це була юність, знайомства, кохання, шалені емоції, відчуття, фантастичні концерти, але вони закінчилися. Пройшов час, і вони змінилися іншими класними людьми. Без того періоду, без періоду «Грузовиків» точно не було б «Вагоновожатых».

  • Про назву гурту «Вагоновожатые»

Я йшов по вулиці і мені раптом як кулаком хтось в маківку дав і сказав: «Твоя наступна група має називатись “Вагоновожатые”». Я такий: «Блін, це класно». Тим більше, я дуже люблю трамваї.

  • Про ставлення до класничного шоу-бізу

Він мені нецікавий. Тому що інколи огидно дивитися і бачити трансформацію людей, яка відбувається, з якими ти колись починав. Я просто бачу, що вони сприйняли ці умови гри. Мені завжди постійно всі казали, що треба зробити хіт, треба зробити формат, що треба зробити щось інше. Я казав, що я займаюся музикою. Хочете, робіть з цього хіт та формат, не хочете – не робіть. Ми ж всі вільні люди.

Читайте також: 🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Євгенія Кузнєцова: про невидану книгу, темний бік письменництва та роман «Спитайте Мієчку»  

Про подкаст «Інше інтерв’ю»

Від Backstreet Boys до Бернара Вербера — за час роботи на радіо Володимир Анфімов узяв понад 200 інтерв’ю. Змінивши сферу і ставши експертом з комунікацій, він так само обожнює спілкуватися з цікавими людьми. Кожен герой подкасту «Інше інтерв’ю» — це особистість з унікальною історією, незвичним досвідом або набором знань. В розмові з ведучим гості розповідають про свої злети та падіння, перемоги та факапи, і найголовніше, уроки, які зробили їх тими, ким вони є зараз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...