Реклама

🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Євгенія Кузнєцова: про невидану книгу, темний бік письменництва та роман «Спитайте Мієчку»  

Čytaty latynkoju
🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Євгенія Кузнєцова: про невидану книгу, темний бік письменництва та роман «Спитайте Мієчку»  
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Євгенія Кузнєцова: про невидану книгу, темний бік письменництва та роман «Спитайте Мієчку»  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новою героїнею авторського подкасту Володимира Анфімова стала письменниця, блогерка та дослідниця медіа і комунікацій Євгенія Кузнєцова. У свіжому випуску «Іншого інтерв’ю» Женя ділиться поглядом на Україну зі сторони, пояснює, чому не видала свою першу книгу, розповідає про історію виникнення етнографічного путівника українськими кулінарними звичками «Готуємо в журбі», а також розкриває секрети публікації дебютного роману «Спитайте Мієчку».

Підтримайте подкаст, ставши його патроном, та отримайте доступ до ексклюзивних бонусних фрагментів інтерв’ю: patreon.com/inshe

Про що розповіла Євгенія Кузнєцова?

  •  переваги і недоліки дитинства поза поп-культурою,
  • журналістику як шлях до письменництва,
  • ідеальний вік для того, аби починати писати,
  • специфіку співпраці починаючих авторів із відомим видавництвом

та багато іншого.

Сказати «спасибі» за подкаст, надіславши будь-яку комфортну для вас суму, відтепер дуже просто завдяки Моно-Банці. Долучайтеся!

Слухати:

Apple Podcasts, Google Podcasts

Ось про що, зокрема, йшлося у подкасті:

  • Чи допомагає письменництву життя на дві країни

Я точно впевнена, що я не могла б писати так, як я пишу, якби я не була так часто в Україні. Мені важко уявити, якби я виїхала і втратила зв’язок з Україною. Ну коли я кажу “втратила зв’язок”, я маю на увазі, що я просто приїжджаю у відпустку раз на рік. Оскільки я приїжджаю ледь не що два-три місяці, я не можу сказати, що я геть цілком виїхала. Тому мені здається, що мій досвід за кордоном писати допомагає, тому що він допомагає таку зовнішню оптику набути. Тобто я можу подивитися іншими очима на те, що відбувається в Україні. Причому бачити і якісь позитивні штуки, які я не бачу в Європі, і якісь негативні

  • Що є в Україні, чого немає в Європі

Відчуття такої тотальної свободи. Ми розуміємо, що, наприклад корупція – це теж частина цієї тотальної свободи. Тобто якщо ти не хочеш здавати на права по-чесному, ти можеш здати не по-чесному. Ну і у всіх сферах так. Ця свобода, зрозуміло, що йде з цими величезними ризиками і величезними поганими наслідками, але водночас ти все рівно почуваєшся, що ти дуже вільна людина. В Німеччині цього відчуття в тебе немає взагалі. Дуже все регулюється законом

  • В якому віці варто починати писати художні твори

Я б таку дала пораду – починати писати десь після 30. Тому що все те, що ти пишеш раніше, ну воно щось не то. Можливо, я в 45 скажу те саме про 30, але все-таки цей вік молодий. Ну звичайно, є винятки, є генії, яким вдалося в молодому віці написати якісь абсолютно геніальні речі. Але не знаю, чи саме таких випадків багато. Це як лотерея. Тому загалом ми накопичуємо свій досвід і відточуємо письмо, і тоді вже можна починати видавати. Але так, щоб сісти і написати книгу – це не те, що на одному натхненні навряд чи можна виїхати, ти мусиш робити собі якусь рутину і регулярно писати

Слухайте також попередній випуск подкасту: Павло Гудімов — про переїзд з Києва, професію куратора та кризу в «Океані Ельзи»

Інші подкасти можна знайти під спеціальним тегом «Інше інтерв’ю».

Станьте спонсором подкасту «Інше інтерв'ю»

Пропонуємо найтрендовіший та найефективніший формат інтеграції. За дослідженням Nielsen, реклама в подкасті у 4,4 раза ефективніша за візуальну рекламу.

У випадку спонсорства «Іншого інтерв’ю» ви отримуєте подвійну дію: аудіореклама в подкасті та візуальна реклама на сайті з гарантованими переглядами та прослуховуваннями.

Цікаво? Дивіться деталі за посиланням та пишіть нам на пошту — [email protected]

Про подкаст «Інше інтерв’ю»

Від Backstreet Boys до Бернара Вербера – за час роботи на радіо Володимир Анфімов узяв понад 200 інтерв’ю. Змінивши сферу і ставши експертом з комунікацій, він так само обожнює спілкуватися з цікавими людьми. Кожен герой подкасту «Інше інтерв’ю» – це особистість з унікальною історією, незвичним досвідом або набором знань. В розмові з ведучим гості розповідають про свої злети та падіння, перемоги та факапи, і найголовніше, уроки, які зробили їх тими, ким вони є зараз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...