Реклама

🤔 Стівен Кінг розкритикував тих, хто радіє касовому провалу фільму «Марвели»

Čytaty latynkoju
🤔 Стівен Кінг розкритикував тих, хто радіє касовому провалу фільму «Марвели»
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🤔 Стівен Кінг розкритикував тих, хто радіє касовому провалу фільму «Марвели»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий письменник та «король жахів», Стівен Кінг, розкритикував людей, які «зловтішаються» над тим, що стрічка «Марвели» стала найгіршим касовим дебютом у кіновсесвіті Marvel (MCU).

Напередодні стало відомо, що за перший тиждень у домашньому прокаті стрічка зібрала найменшу касу в історії MCU змістивши з цього місця «Неймовірного Галка» 2008 року з його результатом $55,4 млн.

Такий результат звісно викликав хвилю різноманітних «зловтішних» коментарів над фільмом. Повз це не зміг пройти Стівен Кінг, який вирішив у своєму Twitter (X) висловити припущення про те, хто винен у провалі фільму.

Спочатку він відзначив:

Я не ходжу на фільми MCU, вони мене не цікавлять, але я вважаю це ледь замасковане зловтішання з приводу низьких касових зборів «Марвелів» дуже неприємним. Навіщо зловтішатися над провалом?

Після цього він додав, що певне несприйняття «Марвелів може бути пов’язане з «фанбойським гейтом» у стилі: «Фу! ДІВЧАТА!».

Нагадаємо, що «Марвели» є продовженням стрічки «Капітан Марвел» (2019) та мінісеріалу «Міз Марвел» (2022). Напередодні критики відзначили проблеми фільму у сюжетній складовій та його монтажі, хоча й відзначали акторську гру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...