Реклама

🤔 «Марвели»: з'явились перші відгуки на найкоротшу стрічку кіновсесвіту Marvel

Čytaty latynkoju
🤔 «Марвели»: з'явились перші відгуки на найкоротшу стрічку кіновсесвіту Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Марвели»: з'явились перші відгуки на найкоротшу стрічку кіновсесвіту Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

9 листопада має відбутись прем’єра нової стрічки у кіновсесвіті Marvel (MCU) під майже схожою назвою «Марвели».

Новий фільм буде продовженням «Капітан Марвел» (2019), а сам сюжет розгорнеться після подій мінісеріалу «Міз Марвел» (2022). До того ж стрічка стане найкоротшою у MCU — лише одна година сорок п’ять хвилин.

Однак напередодні релізу ми можемо ознайомитись з першими враженнями від тих, хто уже мав змогу переглянути фільм «Марвели».

Наприклад Герб Скрібнер з The Washington Post відзначив:

Смішний, дурнуватий, короткий і милий, насичений екшеном. (…) Сподобалися космічні науково-фантастичні моменти. Багато взаємозв'язку між MCU, але без надмірної настирливості.

Нейт Річард з Collider залишився не надто вражений фільмом:

Я пішов на «Марвелів» з надзвичайно низькими очікуваннями, і це було непогано. (...) На жаль, історія являє собою величезний безлад із недостатньо використаним лиходієм і невтішним фіналом.

Ендрю Салазар з Discussing Film відзначив, що короткий хронометраж, мабуть, не зіграв на руку фільму:

Відчувається, що «Марвели» програли битву в монтажній. Сцени не перетікають одна в одну, і ви не можете визначити, коли починається перша чи друга дія.

Загалом більшість критиків відзначають проблеми у наративній складовій та власне з монтажем. Однак попри це оглядачі звертають увагу на хорошу акторську гру та «хімію» між головними героїнями, яка своєю чергою вирівнює названі недоліки.

Нагадаємо, раніше з’явились повідомлення, що Marvel планує повернути оригінальний склад «Месників» та замінити головного лиходія нової фази на Доктора Дума.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...