Реклама

🎥 Що подивитися в жовтні? Кінопрем’єри наступного місяця, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🎥 Що подивитися в жовтні? Кінопрем’єри наступного місяця, які варті уваги
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🎥 Що подивитися в жовтні? Кінопрем’єри наступного місяця, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершується перший місяць осені, й до нас уже крокує жовтень, який принесе нові кінопрем’єри. Якщо вам цікаво які стрічки заслуговують на те, щоб ви переглянули їх у затишній атмосфері свого улюбленого кінотеатру, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили підготувати для вас підбірку найцікавіших релізів жовтня.

Навряд когось здивує, що у жовтні на нас чекає низка фільмів жахів, адже завершується цей місяць Гелловіном під який студії намагаються потішити глядачів горорами.

Однак в жовтні окрім жахів, знайдеться місце фільмам від класиків кінематографа, які потішать нас прем’єрами цього місяця, а також ви навіть зможете відвідати концертний фільм.

«Екзорцист: Вірянин» — 5 жовтня

Культова стрічка «Екзорцист» 1973 року отримає м’яке перезавантаження. «Вірянин» стане прямим продовженням першого фільму. Цього разу нам розкажуть історію про двох подружок, які зникають безвісти, а після свого повернення починають демонструвати тривожні ознаки демонічної одержимості.

У відчаї від цієї ситуації один з батьків вирішує розшукати Кріса МакНіла, одного з небагатьох, хто залишився в живих після подій першого фільму. Нагадаємо, що дочка Кріса, Ріган, стала жертвою того ж демона п’ятдесят років тому. Тепер Кріс може допомогти врятувати інших дівчаток від подібної долі.

Taylor Swift: The Eras Tour — 13 жовтня

Тейлор Свіфт, нещодавно зуміла потішити своїх українських фанатів, адже вона анонсувала вихід свого концертного фільму у понад 100 країнах світу й однією з них є Україна.

Загалом Тейлор Свіфт наразі, мабуть, найвідоміше ім’я у музиці, про що свідчить прем’єра її стрічки Eras Tour, через яку навіть горорам доводиться змінювати свої плани з релізу.

Про сам концертний фільм відзначається:

Культурний феномен продовжується на великому екрані! Пориньте у цей унікальний концертний кінодосвід із захоплюючим, кінематографічним поглядом на історичний тур, що творить історію.

Фільм, як і сам тур охоплює найбільші хіти Тейлор Свіфт та пісні з усіх десяти її студійних альбомів.

Звісно, що відвідати цей фільм варто в першу чергу шанувальники Свіфт, однак звичайні любителі музики теж можуть дати шанс співачці та насолодитися усіма принадами живого концерту через кіноекран.

«Вбивці квіткової повні» — 19 жовтня

Екранізація однойменної книги Девіда Ґренна від Мартіна Скорсезе гарантовано потрапить до списків номінантів на майбутніх церемоніях нагороджень. Події нової стрічки культового режисера розгортаються у 1920-х роках, невдовзі після того, як плем’я Осадж в Оклахомі дізнається, що в мить стало неймовірно багатим завдяки нафті, що видобувається на їхніх землях.

Проте несподівано членів племені вбивають за дуже підозрілих обставин, що й привертає увагу ФБР, яке відправляє персонажа Леонардо Ді Капріо для розслідування цих вбивств.

Раніше ми розповідали, що Мартін Скорсезе висловився на тему доволі тривалого хронометражу свого фільму «Вбивці квіткової повні» — майбутня стрічка триває 3 години 26 хвилин.

«П'ять ночей у Фредді» — 26 жовтня

Популярна серія відеоігор «П’ять ночей у Фредді» нарешті зуміла отримати власну екранізацію та вийде на екрани якраз під Гелловін.

Стрічка розповість нам історію про піцерію, яка у 1980-х роках була цілою мережею ресторанів та славилася своїм аніматроніками — ведмедиком Фредді Фазбером, Бонні, Чікою та Фоксі. Однак згодом заклад збанкрутував, а його талісмани перетворились на кровожерливих істот. Можливо, фільм нам розповість як саме це трапилось та як це можна зупинити.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...