Реклама

🍅 Портал про кіно Rotten Tomatoes запустить свій стрімінговий сервіс

Сервіс буде абсолютно безкоштовним.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🍅 Портал про кіно Rotten Tomatoes запустить свій стрімінговий сервіс
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍅 Портал про кіно Rotten Tomatoes запустить свій стрімінговий сервіс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіс буде абсолютно безкоштовним.

Стрімінг від Rotten Tomatoes

Rotten Tomatoes — це один з найбільших сайтів для оглядів фільмів. На платформі можна переглянути відгуки від дипломованих членів різноманітних гільдій письменників або асоціацій кінокритиків.

Як передає Variety, вже скоро сайт створить свій власний стрімінговий сервіс — The Rotten Tomatoes Channel. Спочатку платформа працюватиме на сервісі The Roku Channel й вже потім з’явиться на Peacock і Xumo.

Наразі вже відомо, що це буде лінійний стрімінговий сервіс, тобто, працюватиме як звичайний телеканал, що завчасно формує програму етеру. The Rotten Tomatoes Channel працюватиме цілодобово й спочатку матиме приблизно 100 годин серіалів та фільмів. Які саме шоу можна буде переглянути — ще точно невідомо. Очікується, що на сервісі будуть оригінальні серіали та інтерв’ю з відомими представниками кіноіндустрії.

Варто зазначити, що глядачі все ж можуть вплинути на програму сервісу — можна буде залишити запит на показ певної стрічки. Крім того, сервіс буде абсолютно безкоштовним. Точної дати запуску платформи ще немає — за планами це відбудеться вже цього року.

Читайте також: 📺 Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети

Про сайт

Rotten Tomatoes створили влітку 1998 року. Сайт став надзвичайно популярним й дуже швидко його визнали критики США, як платформу для своїх відгуків. Наразі на сайті є навіть розділ Top Critics, де можна переглянути огляди від відомих діячів індустрії — Роджера Еберта, Дессона Томсона, Стівена Хантера та інших.

Стрімінг від Rotten Tomatoes

Кожен фільм на сайті має свою оцінку, якщо позитивних відгуків більш ніж 60%, то це «свіжий помідор». Якщо ж оцінка складає менш ніж 60%, то це «гнилий помідор» — фільм отримує значок зеленого цвілого помідора. Крім того, кожен рік один з фільмів отримує звання «Золотий помідор», що є найкращою відзнакою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...