Реклама

🧐 Стрічка «Атлантида» стала доступною на британському стрімінговому сервісі Mubi

Фільм доступний виключно для міжнародної аудиторії.
Čytaty latynkoju
🧐 Стрічка «Атлантида» стала доступною на британському стрімінговому сервісі Mubi
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🧐 Стрічка «Атлантида» стала доступною на британському стрімінговому сервісі Mubi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фільм доступний виключно для міжнародної аудиторії.

«Атлантида» на Mubi

MUBI — це стрімінговий сервіс, асортимент якого складається з авторського фестивального кіно. Стрічка «Атлантида» стала частиною добірки MUBI Releases, яку роблять куратори платформи.

Також у добірку потрапили фільми Луки Гуаданьїно, Хлої Чжао, Вернера Герцога, Йоргоса Лантімоса, Малгожати Шумовської та інших незалежних режисерів.

Про фільм

Події фільму розгортаються у 2025 році, після майбутньої перемоги України у війні з РФ. Окупований Донбас повернено до складу країни, але його території визнані непридатними для проживання. Проте на тлі спустошення народжується нове кохання.

Читайте також: 🔞 «Я оголююсь за гроші»: як працює OnlyFans — реальний досвід  

Усі ролі у фільмі зіграли непрофесійні актори. Виконавці — колишній розвідник, волонтер благодійного фонду «Повернись живим» Андрій Римарук, парамедик Людмила Білека і доброволець Василь Антоняк. Зйомки фільму проходили у Маріуполі та Києві.

«Атлантида» отримала широкий міжнародний успіх — фільм показали на понад 50 фестивалях, де окрім Венеційської перемоги, він отримав ще чотири Гран-прі, картину придбав HBO Eastern Europe та дистриб’ютори трьох європейських країн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...