Реклама

🚀 Український сервіс доставки Rocket почав працювати в Амстердамі

Сервіс вже працює в столиці Нідерландів.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🚀 Український сервіс доставки Rocket почав працювати в Амстердамі
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🚀 Український сервіс доставки Rocket почав працювати в Амстердамі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіс вже працює в столиці Нідерландів.

Rocket в Амстердамі

Нещодавно український стартап змінив свою назву Raketa на Rocket та розпочав світову експансію. Наприкінці минулого року сервіс став доступним? Raketa змінює назву на Rocket і запускає свою доставку закордоном у столиці Кіпру — Нікосії.

Відсьогодні скористатись послугами доставки можна й в іншій столиці Європи — Амстердамі. Нідерланди стануть другою серед десяти європейських країн, де сервіс планує почати роботу вже цього року.

Rocket в Амстердамі

Кіпр був стартовим майданчиком перед виходом у нові європейські країни. Наразі ми відточили технічні нюанси та багатомовність застосунків, а також підготували команди для масштабної міжнародної експансії. Зокрема у Амстердамі відкрито офіс, що буде займатись новими ринками

Олег Любарець, CMO Rocket

Крім планів щодо експанії, Rocket продовжує активний розвиток в Україні. Нещодавно сервіс з’явився у Білій Церкві. Наразі в Україні покрито вже 28 міст, серед яких 18 обласних центрів.

Читайте також: 🤔 Банани, картопля і пиво Corona: що українці замовляють додому — дослідження від Raketa

Чому змінили назву

Сервіс змінив назву через вихід на міжнародний ринок. При цьому айдентика збережеться, тому у клієнтів в Україні не виникне проблем зі зміною назви служби доставки.

У більшості країн такого слова, як «ракета», не існує. Тому було прийнято рішення, зберігши те, що вже створено в Україні, розвиватися на нових ринках. Бренд Rocket буде зрозумілий у всьому світі, і залишиться пізнаваний тут

Олег Любарець, CMO Rocket

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...