Реклама

👾 Авторка Assassin’s Creed заснувала власну ігрову студію — Haven

Очікується, що перший реліз студії буде для PlayStation.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👾 Авторка Assassin’s Creed заснувала власну ігрову студію — Haven
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👾 Авторка Assassin’s Creed заснувала власну ігрову студію — Haven
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що перший реліз студії буде для PlayStation.

Ігрова студія Haven

Джейд Реймонд, засновниця Ubisoft Toronto і Motive Studios та одна з авторів популярної серії Assassin’s Creed, оголосила про створення Haven Entertainment Studios Inc., нової студії розробки ігор в Монреалі, Канаді.

В ігрову індустрію вона прийшла як програміст, і з того часу займалася розробкою інновацій, нових механік і систем ігрового процесу для пригодницьких і мережевих ігор. Зокрема вона відома завдяки тому, що допомагала створювати серії ігор Assassin’s Creed і Watch Dogs, а також заснувала студію Ubisoft в Торонто, яка під її керівництвом створювала такі популярні хіти як Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist.

Читайте також: 🤝 Компанія HP придбала бренд ігрової техніки HyperX

Відтепер вона заснувала свою власну ігрову студію — Haven.

Компанія Sony Interactive Entertainment вже інвестувала в нову студію та її перший проєкт, ексклюзивну гру для PlayStation, яка поки ще не була анонсована.

Sony Interactive Entertainment цілком підтримує Haven та інвестує в майбутнє студії. Ми розуміємо складнощі й переваги створення творчих команд з нуля, так само як і Джейд з її багаторічним досвідом роботи над найбільшими ігровими серіями. Ми впевнені у світлому майбутньому Haven Studios і в їхньому першому проєкті, який зараз знаходиться в розробці

Херм Хюльст, голова PlayStation Studios

Реймонд зібрала команду розробників з більш ніж десятирічним досвідом спільної роботи над декількома неймовірно популярними іграми й франшизами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...