Реклама

👾 Sony, Square Enix та Tencent інвестували в ігровий стрімінговий сервіс Ubitus

За чутками компанії загалом інвестували до $45 мільйонів.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👾 Sony, Square Enix та Tencent інвестували в ігровий стрімінговий сервіс Ubitus
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👾 Sony, Square Enix та Tencent інвестували в ігровий стрімінговий сервіс Ubitus
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За чутками компанії загалом інвестували до $45 мільйонів.

Інвестиції в Ubitus

Як передає Bloomberg, одразу три великі технологічні компанії Sony, Square Enix та Tencent, інвестували в Ubitus — платформу для ігрового стрімінгу. Наразі точна сума угоди ще невідома, однак за джерелами видання інвестори могли вкласти приблизно $45 мільйонів.

У компанії вже повідомили, що отриманими інвестиціями планують розвивати технологію хмарного геймінгу та розвивати можливості ігор для стрімінгу. У планах компанії також зробити свій внесок й в інші індустрії — моду та розваги. За словами виконавчого директора Ubitus Уеслі Куо компанія намагатиметься пришвидшити перехід ігрової індустрії до стрімінгу.

Ми дуже раді мати одних з найголовніших представників ігрової індустрії у ролі наших аукціонерів. Їх інвестиції показують впевненість у наших технологіях, у наших досягненнях і у нашій ролі у швидко зростаючому ринку хмарного геймінгу. З нашими іноваційними технологіями та їхніми ресурсами, ми допоможемо більшій кількості партнерів випускати більше ігрових стрімінгових сервісів та контенту, і пришвидшимо перехід індустрії до стрімінгу

Уеслі Куо, виконавчий директор Ubitus

Одна з компаній інвесторів, Square Enix, раніше вже співпрацювала з Ubitus — вони разом розробляли онлайн-гру Dragon Quest X.

Читайте також: 🤝 Компанія HP придбала бренд ігрової техніки HyperX

Про компанію 

Ubitus заснували у Тайвані у 2007 році. Команда займається розвитком хмарного геймінгу — ця технологія дозоляє грати у будь-які ігри, навіть якщо у вас немає потрібної консолі чи необхідних технологій. Ubitus вже співпрацювали з такими видавцями, як Capcom, Ubisoft, 505 Games та багатьма іншими.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...