Реклама

🤘🏻 Netflix створить комедійний фільм про поціновувачів важкої музики

А над фільмом працюватимуть шоураннери «Гри престолів».
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤘🏻 Netflix створить комедійний фільм про поціновувачів важкої музики
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤘🏻 Netflix створить комедійний фільм про поціновувачів важкої музики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А над фільмом працюватимуть шоураннери «Гри престолів».

Metal Lords від Netflix

Як передає NME, Netflix працює над створенням повнометражного фільму про індустрію важкої музики та як вона впливає на покоління людей. Наразі вже відомо, що у створенні серіалу Metal Lords беруть участь головні шоураннери культового серіалу Девід Беніофф та Ді Бі Вайсс.

Крім того, разом з ними працюватиме гітарист гурту Rage Against the Machine Том Морелло. Для музиканта це буде перший досвід роботи з великими фільмами. Своє чергою для шоураннерів це буде перший приклад їхньої роботи з Netflix — раніше вони підписали контракт про співпрацю зі стрімінговим сервісом на суму 300 мільйонів доларів.

Metal Lords — це буде стрічка про історію двох учнів старших класів, які мріють створити свій хеві-метал-гурт.

Читайте також: 🗡 Netflix анонсував аніме-серіал за всесвітом Dota

Однак їхні однокласники не розділяють їхніх ідей і їм загалом все одно на важку музику. Головні герої намагатимуться піти проти суспільства та створити один з найкращих важких гуртів у світі.

Згодом вони знайдуть учасника у свою групу — дівчину, яка грає на віолончелі. Гурт матиме свої внутрішні суперечки, однак їм треба буде об’єднатись, якщо вони хочуть досягнути своєї мрії — перемогти на музикальному конкурсі та довести, що хеві-метал й досі популярний.

Коли саме очікувати на реліз фільму Metal Lords — наразі точно невідомо, однак за словами авторів вже активно ведуть роботи над створенням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...