Реклама

📦 Amazon запустить польську версію магазину — подробиці

До цього сервіс був доступний лише через Німеччину.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📦 Amazon запустить польську версію магазину — подробиці
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📦 Amazon запустить польську версію магазину — подробиці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До цього сервіс був доступний лише через Німеччину.

Amazon у Польщі

Довгий час Amazon залишався недоступним для користувачів з Польщі — їм необхідно було робити свої замовлення через німецьку версію сайту, а місцеві підприємці не могли працювати через майданчик та продавати свої товари.

Водночас, у Польщі вже деякий час розташовані дев’ять складів Amazon, і невдовзі добудують ще один.

Нещодавно Amazon нарешті анонсував, що протягом цього року у Польщі з’явиться повноцінна версія торгового майданчику, яка матиме польську мову й буде доступною як для польських користувачів, так і підприємців.

Це означає, що можна буде повноцінно робити замовлення та продавати свої товари безпосередньо на платформі. Як зазначив віце-президент з розвитку Amazon в ЄС Алекс Отес, вже скоро роздрібні пропозиції сервісу стануть доступними для споживачів у Польщі.

Ми раді, що можемо посилити позиції польських компаній через Amazon, інвестуючи в інструменти та сервіси, які допоможуть їм зростати. Ми переконані, що з часом ми отримаємо довіру клієнтів у Польщі, зосередивши увагу на тому що, на нашу думку, клієнти цінують найбільше — низьких цінах, широкому виборі товарів та швидкій доставці

Алекс Отес, віце-президент з розвитку Amazon в ЄС

Що це означає для України?

Польські продавці зможуть здійснювати і міжнародну доставку, що розширить можливості для українських користувачів, які купляють товари на Amazon — більший асортимент та швидша доставка деяких позицій.

Читайте також: 👾 Bloomberg: Amazon планує випускати нові відеоігри

Очікується, що повноцінний запуск сервісу створить у країні більш ніж 18 000 нових робочих місць по всій Польщі. Наразі платформа працює у тестовому режимі — збирають заявки майбутніх продавців.

Згідно з щорічним рейтингом BrandZ Top 100 агентства Kantar, Amazon є найдорожчим брендом? Рейтинг Kantar: Amazon став найдорожчим брендом у світі у світі. За минулий рік вартість бренду зросла на цілу третину — $415 мільярдів, що на $132 мільярди більше, ніж 2019 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...