Реклама

👾 Bloomberg: Amazon планує випускати нові відеоігри

Таке рішення прийняв новий голова компанії.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👾 Bloomberg: Amazon планує випускати нові відеоігри
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👾 Bloomberg: Amazon планує випускати нові відеоігри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Таке рішення прийняв новий голова компанії.

Відеоігри від Amazon

Новий голова Amazon Енді Яссі повідомив у коментарі Bloomberg, що попри незгоди Amazon Game Studios (AGS) компанія все ж планує й надалі розвивати галузь своїх відеоігор.

Минулого тижня опублікували матеріал з інтерв’ю з більш ніж 30 співробітниками AGS, де вони зазначили про проблеми, які існують у компанії — неузгодженість планів, відсутність стимулів та навіть панівне правління серед чоловіків, де взагалі немає місця жінкам. Щороку Amazon виділяє понад $500 мільйонів на проєкти AGS, однак й досі немає значних результатів.

Енді Яссі підтримав голову відділу AGS Майка Фрацціні та зазначив, що навіть попри великі розміри компанії може піти час, аби були перші успішні проєкти.

Деякі підприємства розвиваються протягом першого року, а в інших випадках на це йде багато років. Хоча ми ще не досягли стабільних успіхів у AGS, я вірю, що ми доб'ємося результату, якщо продовжимо роботу в цьому напрямку

Енді Яссі, Голова Amazon
Читайте також: 😯 Amazon презентували концепцію нової штаб-квартири у Вірджинії 

Amazon Game Studios з’явилась у 2012 році за ініціативи екс-голови Amazon Джефа Безоса. З того часу компанія випустила декілька багатобюджетних відеоігор, які врешті стали провальними — ігри Nova, Intensity та Breakaway взагалі закрили через деякий час.

А коли це Безос пішов з посади?

Нещодавно, засновник Amazon, Джефф Безос повідомив про свої плани залишити свою посаду голови компанії протягом 2021 року. Замість нього буде голова Amazon Web Services Енді Яссі, а Безос натомість стане виконавчим головою ради директорів.

За словами Джеффа Безоса, він буде й надалі брати участь у важливих проєктах компанії. Крім того, він планує зосередитись на роботі свого благодійного фонду Bezos Earth Fund та інших проєктах.

Безос очолював компанію з моменту її заснування — з 1994 року. Саме завдяки Amazon Джефф Безос довгий час і вважався найбагатшою людиною у світі, однак нещодавно його замінив на цій посаді Ілон Маск — наразі його статки випередили Безоса на $11 мільярдів ($197 проти $208 млрд).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...