Реклама

😯 Amazon презентували концепцію нової штаб-квартири у Вірджинії 

За планами до штаб-квартири навіть проводитимуть екскурсії.
Čytaty latynkoju
😯 Amazon презентували концепцію нової штаб-квартири у Вірджинії 
  1. Головна
  2. Місто
  3. 😯 Amazon презентували концепцію нової штаб-квартири у Вірджинії 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За планами до штаб-квартири навіть проводитимуть екскурсії.

Нова штаб-квартира Amazon

Одна з найбільших компаній у світі Amazon презентувала концепцію своєї нової штаб-квартири у Вірджинії. Проєкт отримав назву Helix.

Згідно з планами, буде три офісні комплекси та одна велика скляна башта. Крім того, зроблять парковку на 950 велосипедів та навіть місцем для вигулу собак. Автори проєкту зазначають, що усі головні частини інфраструктури штаб-квартири будуть у пішій доступності.

Читайте також: 🚶🏼‍♂️ Урбаністика: 50 причин, чому в місті має бути більше пішохідних вулиць

Скляна башта й стане головним кампусом Amazon. Побудова матиме дві спіральні пішохідні доріжки із деревами, а будівля сягатиме приблизно 107 метрів (350 футів) у висоту. Компанія навіть планує проводити тут оглядові екскурсії на вихідних.

У компанії зазначили, що офіси матимуть іншу структуру — вони будуть зосереджені не на окремих кабінетах, а великих спільних приміщеннях. Це дає можливість працівникам змінювати своє місце роботи за бажанням.

Читайте також: 🏖 Amazon запустив власну платформу з віртуальними подорожами

А які ще новини в Amazon

Нещодавно, засновник Amazon, Джефф Безос повідомив про свої плани залишити свою посаду голови компанії протягом 2021 року. Замість нього буде голова Amazon Web Services Енді Яссі, а Безос натомість стане виконавчим головою ради директорів.

За словами Джеффа Безоса, він буде й надалі брати участь у важливих проєктах компанії. Крім того, він планує зосередитись на роботі свого благодійного фонду Bezos Earth Fund та інших проєктах.

Безос очолював компанію з моменту її заснування — з 1994 року. Саме завдяки Amazon Джефф Безос довгий час і вважався найбагатшою людиною у світі, однак нещодавно його замінив на цій посаді Ілон Маск — наразі його статки випередили Безоса на $11 мільярдів ($197 проти $208 млрд).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...