Реклама

🧾 Menumenu: розробили сервіс, за допомогою якого можна створити онлайн-меню

Протягом двох місяців сервісом можна користуватись цілком безкоштовно.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🧾 Menumenu: розробили сервіс, за допомогою якого можна створити онлайн-меню
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🧾 Menumenu: розробили сервіс, за допомогою якого можна створити онлайн-меню
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Протягом двох місяців сервісом можна користуватись цілком безкоштовно.

Сервіс Menumenu

Menumenu — новий продукт для HoReCa, який розробила компанія Fitelio. За його допомогою можна створити онлайн-меню всього лиш за 5 хвилин.

Щоб підтримати підприємців зараз, перші два місяці користування програмою будуть безкоштовні.

Для клієнтів закладу все функціонує через QR код. Після його сканування можна ознайомитись з меню, оформити замовлення, викликати офіціанта та залишити відгук. Для кафе, ресторану чи готелю все працює в зручній адмінпанелі в Telegram. Тому всі запити та замовлення одразу відправляються у спеціально створений бот, до якого підключені офіціанти й кухня. Додатково в боті формуються чеки під кожне замовлення.

Щоб почати користуватись програмою потрібно пройти реєстрацію. Вона проста і складається з 2-х етапів. Перший — заповнення картки закладу, другий — створення меню. Після чого можна згенерувати QR код для доступу та відправити його в друкарню.

Menumenu має зручний інтерфейс і з програмою можна працювати з будь-якого ґаджету — телефону, планшету чи ноутбуку. Вам потрібен тільки доступ до інтернету.

Зараз важливо підтримати бізнес. Завдяки Menumenu можна швидко все переналаштувати та автоматизувати. Це стане у пригоді не тільки під час карантину, але й після. Зовсім згодом ми додамо можливість онлайн оплати через Google Pay та Apple pay, аналітику по закладу та кожному столу окремо, а ще інтеграцію з наявними POS системами

Георгій Варданян, СЕО Fitelio

Пізніше програма коштуватиме $19 з однієї точки на місяць. В тариф одразу включена необмежена кількість працівників, страв та додаткових інгредієнтів.

Детальніше ознайомитись з роботою сервісу можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...