Реклама

🥇 Радіо Аристократи анонсували ювілейну премію Aprize Music Award 2020

Наразі проходить перший етап премії — ретельний відбір усіх релізів року  та формування лонг-листу.
Čytaty latynkoju
🥇 Радіо Аристократи анонсували ювілейну премію Aprize Music Award 2020
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥇 Радіо Аристократи анонсували ювілейну премію Aprize Music Award 2020
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі проходить перший етап премії — ретельний відбір усіх релізів року  та формування лонг-листу.

Премія Aprize Music Award 2020

Щороку онлайн Радіо Аристократи проводять музичну премію Aprize, слухаючи буквально усі українські релізи та формуючи своєрідну музичну базу. Неважливо це відомий музикант, або талановитий початківець, який прагне поділитися своєю роботою із широким загалом.

Премія Aprize була заснована у 2016 році командою Радіо Аристократи. Статуетку за найкращий альбом вже отримували група DakhaBrakha з альбомом «Шлях», MARU — «1» та Onuka за реліз «Mozaïka». Цього року статуетку скульптора Максима Мірнова, володаря першого в історії України міжнародного гран-прі за найкращий продуктовий дизайн в Японії, отримала Alyona Alyona за альбом «Пушка».

Ця п’ята, ювілейна премія Aprize Music Award. Головна мета заходу — відкрити нові імена та підтримати незалежну музичну сцену.

Ми спостерігаємо перенасичення ринку контентом. Боремося з конкуренцією більш розвинених музичних ринків на ключових стрімінгових платформах. Часто талант українських музикантів — їхній єдиний наявний ресурс. Ми, як сучасне допитливе і проактивне музичне медіа, бачимо свій внесок у процес — фільтрація, презентація і просування нових релізів та імен.

Валерія Чачибая, Співзасновниця премії та Радіо Аристократи
Читайте також: 🎧 Spotify дозволив артистам промотувати свої пісні у рекомендаціях

Також цього року з’явиться нова премія — Aprize One to watch.

До лютого 2021 року пройдуть п’ять онлайн концертів із номінантами, які за незалежною думкою онлайн радіо варті отримати нагороду цього року.

Наразі проходить перший етап премії — ретельний відбір усіх релізів року  та формування лонг-листу. Аби новому артисту потрапити в поле зору журі, достатньо надіслати реліз на [email protected]

Вже у грудні цього року лонг-лист премії  буде доступний на сайті премії, де кожен активний меломан може підтримати улюбленого артиста.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...