Реклама

💪🏻 The Point of no Return: вийде гра по будні військових на Донбасі

Вже скоро демоверсія гри з'явиться в Steam.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💪🏻 The Point of no Return: вийде гра по будні військових на Донбасі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💪🏻 The Point of no Return: вийде гра по будні військових на Донбасі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже скоро демоверсія гри з'явиться в Steam.

Гра про військових на Донбасі

The Point of no Return — це гра про будні військових на Донбасі. Автори гри хочуть показати проблему ментальної ізоляції на війні. Сюжет базується на реальних подіях та історії солдата, який вирішив піти на війну.

Це повноцінна історія солдата, можна буде дізнатись, чому він вирішив поїхати на Донбас та як саме він повернувся додому та інтегрується у звичайне життя. Як зазначив автор і ведучий геймдизайнер проєкту Олексій Фурман, спочатку гра мала декілька реальних прототипів, але врешті їх перетворили на збірні образи.

Це буде не класичний шутер, а гра у жанрі «симулятор ходьби». Гравці зможуть відчути атомсферу того, як це бути на передовій. Олексій Фурман працював фотожурналістом та провів два з половиною роки, фотографуючи тяжкопоранених українських військових, які повертаються додому.

Мета цієї історії та інших інтерактивних проєктів, створених мною за останні кілька років – розповісти за допомогою сучасних медіумів про важливі історичні ситуації, в яких опинялися люди. А також візуалізувати реальні локації, таким чином, щоб інші люди, що сидять вдома, могли краще зрозуміти досвід тих перших людей, які були на барикадах, в катівнях російських в'язниць, на позиціях українських військових в АТО. Хочу, щоб ми краще розуміли один одного, проявляли емпатію один до одного, щоб не було емоційної прірви між людьми.

Олексій Фурман, Автор і ведучий геймдизайнер проєкту

Гравці зможуть спілкуватись зі своїм напарником по рації. Також буде мобільний телефон, на який приходитимуть повідомлення від рідних головного героя та багато інших механік.

Команда проєкту налічує 15 осіб: концепт-художника, військового консультанта, геймдизайнера, наративних дизайнерів, композитора та інших.

Повний бюджет проєкту — це 853 035 грн. Однак з цих грошей потрібно відняти обов'язкові витрати на зразок податків, аудиту та оплати роботи бухгалтера, юриста, комунікаційного менеджера. Решту коштів спрямовано на розробку демоверсії. Але ми плануємо розробляти гру і далі на заряді ентузіазму, використовуючи існуючі технічні напрацювання. Думаємо і про Epic MegaGrants — вже є українські проєкти в розробці, які його отримали, отже шанс точно є.

Олексій Фурман, Автор і ведучий геймдизайнер проєкту

Очікується, що демоверсія The Point of no Return вийде найближчим часом в Steam і в сервісі Itch.io. А повноцінний реліз планують зробити вже наступного року.

За словами розробників вони надихнулись такими іграми як, No Response, Gone Home, Virginia та Firewatch. Саме за грою Firewatch вже скоро планують зняти серіал.

Читайте також: 😯 Netflix знімає серіал за грою Assassin’s Creed (оновлюється)

Екранізація Firewatch

Як повідомляє Hollywood Reporter, над екранізацією гри Firewatch працюватиме незалежна кіностудія Snoot Entertainment. Ця студія вже відома такими своїми роботами як горрор «Маленькі монстри» (англ. Little Monsters) з Люпітою Ніонго в головній ролі та драма «Сліпа пляма» (англ. Blindspotting). Очікується, що продюсерами кінострічки стануть засновники студії, що розробила гру — Джейк Родкін та Шон Венаман.

Також видання зазначило, що планується випустити повнометражний фільм за сюжетами гри. Однак представник Snoot Entertainment Кіт Колдер заперечив та заявив, що студія готова адаптувати гру як «фільм та/або серіал». Наразі ще точно невідомо, який саме буде акторський склад фільму та коли можна очікувати на реліз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...