Реклама

🪓 «Як вікінг»: Reebok презентували колекцію одягу присвячену Assassin’s Creed Valhalla

Щоправда, наразі точно невідомо, чи будуть продавати речі з нової колекції в Україні.
Čytaty latynkoju
🪓 «Як вікінг»: Reebok презентували колекцію одягу присвячену Assassin’s Creed Valhalla
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🪓 «Як вікінг»: Reebok презентували колекцію одягу присвячену Assassin’s Creed Valhalla
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щоправда, наразі точно невідомо, чи будуть продавати речі з нової колекції в Україні.

Одяг Assassin’s Creed Valhalla від Reebok

Компанія спортивного одягу Reebok показала нову колекцію одягу за грою Assassin’s Creed Valhalla. Загалом серія одягу складається з трьох пар кросівок, двох худі, шкарпеток та кепки.

Це лише дещо видозмінений дизайн одних з найпопулярніших моделей кросівок від Reebok — CLUB C, CL LEGACY та ZIG KINETICA. За головні кольори обрали чорний та білий з бірюзовими вставками. Кросівки мають знак ордену Асасинів та логотип Reebok.

Також на них зобразили різноманітні деталі притаманні епосі вікінгів — сокири, хвилі, ворони, руни та напис Like a Viking (укр. «Як вікінг»).

Окрім того, в ході колаборації зробили два види худі. На першому розмістили логотип гри по центру, а на другому варіанті збоку. Худі також мають додатковий принт на спині.

А шкарпетки випустили у чорному кольорі з логотипом гри та Reebok — такий саме дизайн й на кепці.

Читайте також: 🤳🏻 Історія Pokemon GO: як змусити інтровертів вийти на вулицю та почати спілкуватись

Очікується, що нова колекція з’явиться вже 7 листопада в магазинах Reebok. Однак чи буде вона в Україні — наразі невідомо.

Про гру

У квітні компанія представила⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри перший тизер нової частини Assassin’s Creed. Гра присвячена скандинавській міфології та нордичній тематиці, а сюжет базується на історії асасина та за сумісництвом вікінга, котрий веде свою війну проти королівств тогочасної Британії.

Раніше компанія зробила анонс першого офіційного арту гри. Його намалював у 8-годинній прямій трансляції відомий ілюстратор BossLogicВідео створення арту доступно у записі.

Очікувати на вихід нової гри можна 17 листопада. Ціна за Assassin’s Creed Valhalla стартуватимє від $59,99. Сама гра буде доступна на Play Station 4, Play Station 5, Xbox X, Xbox One, Stadia та ПК ексклюзивно в Epic Games Store.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...