Реклама

🥝 У Києві запустився сервіс оренди самокатів Kiwi — конкурент Bolt

Сервіс є значно доступнішим за свого конкурента Bolt — одна година коштує майже до двох разів дешевше.
Čytaty latynkoju
🥝 У Києві запустився сервіс оренди самокатів Kiwi — конкурент Bolt
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🥝 У Києві запустився сервіс оренди самокатів Kiwi — конкурент Bolt
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіс є значно доступнішим за свого конкурента Bolt — одна година коштує майже до двох разів дешевше.

Оренда самокатів Kiwi

Нещодавно у місті запрацював новий сервіс оренди самокатів Kiwi. До цього прокат вже запустили? У Києві запустять прокат електросамокатів Kiwi в Одесі, де сервіс мав особливий попит серед містян. Очікувалось, що прокат стане доступним у столиці ще у березні, проте повноцінний запуск відбувся лише зараз.

Головна особливість прокату самокатів у тому, що їх можна залишити у районі доступу в будь-якому місті, головне щоб самокат не заважав людям та машинам поряд.

У Києві точки доступу до самокатів будуть розташовані в центрі, у районі Майдану Незалежності, Хрещатика, Бессарабського ринку та Золотих воріт.

Для того щоб користуватись системою прокату, необхідно завантажити спеціальний застосунок у App Store або Google Play. Для того щоб зареєструватись необхідно вказати свій номер телефону, куди вам надішлють код-підтвердження, потім необхідно вказати дані банківської вашої картки.

Після реєстрації ви можете обрати будь-який доступний поряд самокат. Аби скористуватись ним необхідно відсканувати QR-код на самокаті. Розблокування самокату Kiwi коштує 15 гривень, однак ціна за хвилину користування точно не відома — якщо переглянути FAQ сервісу, то вказано, що одна хвилина коштує 3₴, якщо перевірити ціну через мапу застосунку, то ціна буде вже 2₴, а якщо почати сканувати код, то хвилина буде вже 2,5₴.

Для оренди необхідно обрати тариф, за яким ви будете їздити — сервіс не знімає гроші з вашої картки, ви просто поповнюєте свій баланс на певну суму:

Читайте також: 😲 У Києві оновлять Арсенальну площу — проєкт
  • Beginner 200₴
  • Rider 400₴
  • Full-time Rider 600₴
  • Senior Rider 1000₴

Самокат не треба відвозити на те місце, де ви його взяли. Достатньо просто залишити його у районі доступу так, щоб він нікому не заважав і його можна було б легко помітити. Після поїздки треба вказати у застосунку, що ви завершили користування самокатом та сфотографувати його.

Також ми вже раніше писали? Google Maps показуватиме сигнали світлофора на дорогах — перші тести, як Google Maps показуватиме сигнали світлофора на дорогах — перші тести.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...