Реклама

🛴 У Києві запустять прокат електросамокатів Kiwi

В Одесі вже запустили прокат самокатів, Київ буде наступним в черзі.
Čytaty latynkoju
🛴 У Києві запустять прокат електросамокатів Kiwi
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🛴 У Києві запустять прокат електросамокатів Kiwi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В Одесі вже запустили прокат самокатів, Київ буде наступним в черзі.

Вже 1 березня в Одесі запустили прокат електросамокатів Kiwi, у Києві компанія збирається відкрити свій прокат вже на цих вихідних.

Компанія коментує свій вибір Одеси, як першого міста для прокату, тим, що там вже тепло і для людей зручніше буде кататись на самокатах.

У Києві точки доступу до самокатів будуть розташовані в центрі, у районі Майдану Незалежності, Хрещатика, Бессарабського ринку та Золотих воріт.

Головна особливість прокату самокатів у тому, що їх можна залишити у районі доступу в будь-якому місті, головне щоб самокат не заважав людям та машинам поряд.

Для того щоб користуватись системою прокату, необхідно завантажити спеціальний застосунок у App Store або Google Play. Для того щоб зареєструватись необхідно вказати свій номер телефону, куди вам надішлють код-підтвердження, потім необхідно вказати дані банківської вашої картки.

Після рєестрації ви можете обрати будь-який доступний поряд самокат. Для того щоб скористуватись ним необхідно відсканувати QR-код на самокаті. Розблокування самокату коштує 10 гривень, одна хвилина прокату самокату коштує 3 гривні.

 

Самокат не треба відвозити на те місце, де ви його взяли. Достатньо просто залишити його у районі доступу так, щоб він нікому не заважав і його можна було б легко помітити.

Після поїздки треба вказати у застосунку, що ви завершили користування самокатом та сфотографувати його.

Також ми раніше писали?Bolt запустив тестовий прокат електросамокатів у Києві, планує доставку їжі, що Bolt запустив тестовий прокат електросамокатів у Києві.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...