Реклама

👨🏼‍💻 Мережа воркплейсів IWG відкриває 10-ту локацію у Києві

Новий центр, площею 1681 кв. м у бізнес-центрі Avenue 53 на проспекті Перемоги, розрахований на 295 робочих місць.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👨🏼‍💻 Мережа воркплейсів IWG відкриває 10-ту локацію у Києві
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👨🏼‍💻 Мережа воркплейсів IWG відкриває 10-ту локацію у Києві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Новий центр, площею 1681 кв. м у бізнес-центрі Avenue 53 на проспекті Перемоги, розрахований на 295 робочих місць.

Regus від IWG

Найбільший у світі провайдер гнучких офісних рішень IWG розширює мережу в Україні та відкриває новий робочий простір Regus у Києві.

Локація оформлена в  індустріальному стилі та має власний парк всередині комплексу і сад на даху з відкритою терасою.

У бізнес-центрі передбачені необхідні системи кондиціювання та вентиляції окремо для кожного приміщення, що дає можливість резидентам індивідуально налаштовувати клімат у своїх офісах.

Вартість робочого місця починається від $169 без ПДВ та залежить від багатьох параметрів. Зокрема, від розміру, типу обраних приміщень та строку договору. Додатково на період карантинних обмежень пропонуються знижки для резидентів, котрі заїжджають до кінця літа.

Ми довго підбирали локацію саме на проспекті Перемоги, оскільки був запит від наших резидентів, котрі щодня їдуть до центру столиці з боку Академмістечка чи м. Ірпінь та витрачають більше години у заторах, адже час це найцінніше для кожного з нас. Тому, розширюючи нашу мережу в Києві, ми обрали Avenue 53.

Юлія Литвиненко, Директорка IWG в Україні

Згідно з опитуванням IWG, 77% українських компаній вважають, що гнучкі офісні рішення допомагають оптимізувати витрати. Зокрема, ті, що пов’язані з неефективним використанням площ, утриманням нерухомості, зміною кількості робочих місць.

Читайте також: 🦄 Crunchbase: за останніх пів року у світі з’явилось 44 нових юнікорни

Крім того, гнучкі робочі простори дозволяють зменшити ризики, які пов’язані із довгостроковими контрактами та інвестиціями.

Згідно з дослідженням Research and Markets, очікується, що ринок коворкінгів відновиться і виросте з $8,24 млрд у 2020 році до $20,5 млрд в 2023 році.

Незважаючи на спад у період карантину, ми очікуємо, що попит на гнучкі офісні рішення без фіксованих робочих місць буде зростати. Наразі, через високий рівень невизначеності, класичний офіс з довгостроковою орендою пов’язаний з більшими ризиками. Тоді як гнучкі офіси дозволяють компаніям збільшувати чи зменшувати кількість співробітників без фінансових втрат та платити лише за площу, яку вони використовують

Юлія Литвиненко, Директорка IWG в Україні

Сьогодні корпорація IWG в Україні представлена двома брендами Regus та Spaces в 10 бізнес-центрах Києва: Maidan Plaza Spaces, Horizon Tower, Kyiv Podil, Gulliver, Horizon Park Business Center, Podil Heritage, IQ centre, Silver Breeze, Forum West Side, Avenue 53.

Також ми вже раніше писали? Європейський інвестиційний банк дав €50 млн на новий кампус в UNIT.City — що там буде, як Європейський інвестиційний банк дав €50 млн на новий кампус в UNIT.City — що там буде.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...