Реклама

🤝 Європейський інвестиційний банк дав €50 млн на новий кампус в UNIT.City — що там буде

50 мільйонів євро спрямують на розвиток парку надсучасних технологій у Києві. На кошти планують побудувати академії ІТ-освіти та багатофункціональний офісний простір для технологічних компаній.
Čytaty latynkoju
🤝 Європейський інвестиційний банк дав €50 млн на новий кампус в UNIT.City — що там буде
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤝 Європейський інвестиційний банк дав €50 млн на новий кампус в UNIT.City — що там буде
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
50 мільйонів євро спрямують на розвиток парку надсучасних технологій у Києві. На кошти планують побудувати академії ІТ-освіти та багатофункціональний офісний простір для технологічних компаній.

Інноваційний кампус в UNIT.City

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) погодив надання кредиту у розмірі 50 млн євро для інноваційного парку UNIT.City.

Кредит спрямують на фінансування проєкту «Інноваційний кампус для України». Проєкт передбачає дизайн, реновацію та побудову нових спеціалізованих приміщень та споруд в парку UNIT.City.

Гроші виділять в рамках ініціативи Єврокомісії та ЄІБ під назвою InnovFin Science, яка сприяє інвестиціям у наукові дослідження та інновації державних та приватних установ. Кредит надається у межах програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020» та управляється ЄІБ.

Проєкт допоможе створити один із найбільших хабів у Центральній та Східній Європі, який поєднає профільну інфраструктуру та інноваційну екосистему для ІТ і технологічних компаній.

У міському просторі на 25 гектарах розмістяться нові офіси стартапів та навчальні IT-центри, високотехнологічні компанії та R&D-центри, інкубатори та акселератори.

Читайте також: 🏬 На Херсонщині запустили індустріальний парк для підприємців

Проєкт включає приватний навчальний ІТ-центр, багатофункціональні адаптивні площі для низки офісних приміщень, цифрові виробничі лабораторії (fablabs), приміщення загального користування та простір для взаємодії, переговорні кімнати та приміщення для семінарів та подій, а також інші допоміжні споруди та об’єкти інфраструктури.

В інноваційному кампусі орендарі матимуть доступ до приміщень, багатофункціонального офісного простору, менторських та тренінгових програм, а також спільних інструментів та послуг для підтримки їхнього бізнес-зростання.

Кредитна лінія від ЄІБ дозволить нам пришвидшити розвиток UNIT.City у Києві. Це важливий сигнал для ринку, свідчення того, що ми на правильному шляху та маємо підтримку європейських інституцій. Дякую партнерам за довіру. Ми готові ділитися досвідом та масштабувати центри розвитку креативної економіки по всій країні.

Василь Хмельницький, Засновник холдингової компанії UFuture

Кредитна лінія ЄІБ передбачає до 10 траншів щонайменше по 5 млн євро кожен. Гроші будуть виділені на будівництво нових кампусів інноваційного парку — B15, B16, B17, U1 — загальною площею 70 000 квадратних метрів. Загальна вартість проєкту (включно з компонентами, що фінансуються ЄІБ) оцінюється в 110 млн євро.

Таким чином, близько половини прогнозованих витрат профінансує ЄІБ.

Також ми вже раніше писали✍? У Sector X від UNIT.City запустили шість спеціальних програм для стартапів, як у Sector X від UNIT.City запустили шість спеціальних програм для стартапів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...