Реклама

🔊 Spotify підписав ексклюзивний контракт на подкасти Джо Рогана — як це вплинуло на компанію

Вже протягом цього року подкасти The Joe Rogan Experience будуть доступні лише для підписників стримінгового сервісу.
Čytaty latynkoju
🔊 Spotify підписав ексклюзивний контракт на подкасти Джо Рогана — як це вплинуло на компанію
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🔊 Spotify підписав ексклюзивний контракт на подкасти Джо Рогана — як це вплинуло на компанію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже протягом цього року подкасти The Joe Rogan Experience будуть доступні лише для підписників стримінгового сервісу.

Контракт Spotify

Найбільший музичний стримінговий сервіс уклав угоду з автором одних з найпопулярніших подкастів у світі — коміком та ведучим Джо Роганом. Вже з 1 вересня цього року усі нові випуски шоу будуть доступні лише на Spotify.

На усіх інших платформах, Apple Podcasts, Google Podcasts та YouTube будуть лише фрагменти нових випусків. Усі минулі записи шоу можна буде переслухати тільки на стримінговому сервісі Spotify.

На самому сервісі прослуховування залишиться безкоштовним, а сам автор повідомив, що він продовжить робити все так, як і раніше.

Я не стану співробітником Spotify, ми будемо працювати з тією ж самою командою і робити те ж саме шоу. Зміниться лише те, що воно почне виходити на найбільшому сервісі в світі.

Джо Роган, Комік та ведучий The Joe Rogan Experience

Скільки саме складає сума угоди — не відомо. Минулого року сам ведучий шоу зазначив, що подкасти The Joe Rogan Experience щомісячно завантажили більш ніж 190 мільйонів разів по всьому світові. А на основний YouTube-канал шоу вже підписано 8,42 мільйона користувачів.

Новий контракт дуже сильно вплинув на акції стримінгового сервісу — зараз ціна на них зросла на майже 10% в порівнянні з 18 травня. Тепер акції Spotify коштують $177, а найбільший їх пік складав $180 у вересні 2018 року.

Порівняння акцій компанії

Про подкасти 

Читайте також: 🎸 Spotify Ukraine. Чому цей сервіс люблять по всьому світу і так довго чекали в Україні

Джо Роган — це відомий американський комік, стендапер та актор. У 2009 році він запустив серію подкастів, куди він запрошував відомих людей, де вони обговорювали різні теми — науку, спорт, новини та навіть рецепти.

Серед відомих людей вже можна побачити музиканта Роба Зомбі, актор Роберт Дауні молодший, скандальновідомого програміста Едварда Сноудена та бізнесмена й дослідника Ілона Маска (так, саме з цього подкасту пішов цей відомий мем).

Слухайте також подкасти «Інше інтерв’ю»? Подкаст «Інше інтерв’ю»: Кіра Рудик — про перший мільйон, велику політику та зворотний бік успіху — останній випуск з Кірою Рудик, яка розповіла про перший мільйон, велику політику та зворотний бік успіху.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...