Реклама

🎶 Massive Attack виступить на фестивалі в Minecraft — конкуренція Fortnite

Фестиваль відбудеться вже на цьому тижні.
Čytaty latynkoju
🎶 Massive Attack виступить на фестивалі в Minecraft — конкуренція Fortnite
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎶 Massive Attack виступить на фестивалі в Minecraft — конкуренція Fortnite
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фестиваль відбудеться вже на цьому тижні.

Massive Attack на фестивалі Minecraft

16 травня у відеогрі Minecraft пройде віртуальний музикальний фестиваль Block by Blockwest.

Серед оголошених артистів вже є британський електронний гурт Massive Attack, Nothing Nowhere, Grandson, Sir Sly, Fever 333, Against The Current та багато інших виконавців. Ознайомитись з повним лайн-апом можна на сайті фестивалю.

Сцена фестивалю

До того ж у рамках фестивалю відбудеться багато різних онлайн-заходів — ігрові міні-турніри з унікальним призами та виставки різноманітних митців. Раніше фестиваль планували провести 25 квітня, проте через недостатню кількість технологічної підтримки його перенесли на два тижні.

Виставка художників

Читайте також: ⛏ Креатив на карантині — випусники збдували свій універистет в Minecraft

Фестиваль буде розділено на декілька територій: VIP-зона, концертний майданчик, територія мерчу та зона де можна поспілкуватись з артистами.

А самі виступи складатимуться з унікальних live-записів концертів, що раніше ніде не публікувались. Деякі виконавці навіть спеціально для фестивалю записали нові пісні, щоб «відвідувачі» фестивалю могли почути новий матеріал.

Вже у цю суботу о 22:00 за київським часом відбудеться благодійний фестиваль, кошти з котрого відправлять на підтримку боротьби з COVID-19.

Такж ми раніше писали? Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор, як Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор завдяки онлайн-заходам.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...