Реклама

🔫 Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор

Кількість користувачів за останній рік зросла рівно на 100 мільйонів.
Čytaty latynkoju
🔫 Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🔫 Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кількість користувачів за останній рік зросла рівно на 100 мільйонів.

Популярність Fortnite

Як повідомили самі розробники гри, у Fortnite зареєструвалась нова рекордна кількість гравців — тепер є понад 350 мільйонів користувачів зі всього світу. Це робить безкоштовну відеогру в жанрі Battle Royale однією з найпопулярніших у світі. Тепер Fortnite конкурує за звання найпопулярнішої гри на планеті з Minecraft, що утримує цей статус вже понад 15 років та має 480 мільйонів гравців.

Також студія Epic зазначила, що лише за квітень місяць користувачі провели більш ніж 3,2 мільярда годин у грі.

Читайте також: 😳 Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома

У березні минулого року компанія повідомляла, що показник гравців склав майже 250 мільйонів, таким чином зараз гра стала популярнішою рівно на 100 мільйонів гравців зі всього світу.

Таке збільшення популярності гри пояснюють тим, що через спалах вірусу COVID-19 люди все більше і більше часу проводять вдома, тому вони проводять свою самоізоляцію, граючи в Fortnite. Також зросту популярності посприяла доступність гри — вона є на ПК, консолях та навіть на мобільних платформах.

Окрім того у грі додали новий режим, що надає можливість вільно пересуватись по всім локаціям. Також нещодавно в Fortnite виступив відомий американський репер Тревіс Скотт, що викликало великий інтерес до самої гри.

Концерт Тревіса Скотта

Перше шоу відбулося вночі 24 квітня. Понад 12,3 мільйона гравців «відвідали» концерт, що стало рекордом одночасного знаходження на заході в самій грі.

На початку концерту весь острів перетворився на гігантську сцену зі світловими ефектами, а локація змінювалась від пісні до пісні. Всього концерт тривав 10 хвилин, а наприкінці репер виконав нову пісню The Scotts, після чого він відправився в космос.

Самі розробники зазначають, що вони на цьому не збираються зупинятись і вже в цю п’ятницю, 8 травня о 4 ранку, на платформі гри відбудеться цілий музичний фестиваль, де можна буде побачити діджея Діллона Френсіса, Стіва Аокі та deadmau5.

Також ми раніше писали⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри, як Ubisoft показали перший тизер нової гри — Assassin’s Creed Valhalla.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...