Реклама

Samsung до 2020 року додасть штучний інтелект у всю свою техніку

Samsung анонсувала план додати в усю лінійку пристроїв свого бренду штучний інтелект — і зробити це усього за пару років
Čytaty latynkoju
Samsung до 2020 року додасть штучний інтелект у всю свою техніку
  1. Головна
  2. Новини
  3. Samsung до 2020 року додасть штучний інтелект у всю свою техніку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Samsung анонсувала план додати в усю лінійку пристроїв свого бренду штучний інтелект — і зробити це усього за пару років

Що саме збирається зробити Samsung

Керівник досліджень Samsung пан Кім оголосив про те, що кожен продукт, який випускає компанія, підключиться до хмари IoT, а також до 2020 року запрацюває штучний інтелект. Компанія раніше зобов’язалася до 2020 року підключити всі свої пристрої до інтернету. Ця зміна вказує на те, що всі продукти Samsung незабаром мають спільний інтерфейс. Продуктова лінійка корпорації отримає єдиний хмарний підхід, який включає зв’язок, cloud-технології та штучний інтелект.

Компанія позбудеться понять Smart Home та Smart View у своїх програмних розробках. Всі розумні програми буде об’єднано в новий додаток Smart Things. Це відбудеться навесні 2018 року. Споживачі, які користуються екосистемою Samsung, зможуть безпечно використовувати пристрої з голосовим керуванням або автентифікацію за допомогою єдиної авторизації. Усі пристрої компанії будуть з’єднані один з одним.

Коли чекати на появу штучного інтелекту у пристроях компанії

До 2020 року усі пристрої отримають штучний інтелект. Голосове керування та деякі функції AI будуть реалізовані на основі голосового помічника Bixby.

Нагадаємо, на CES-2018 компанія LG презентувала власну розробку із використанням штучного інтелекту та голосовго помічника — смарт-холодильник із голосовим асистентом Alexa, здатний «спілкуватися»LG представила побутову техніку, яка може «спілкуватися» між собою із іншою кухонною технікою.

Share
Написати коментар
loading...