Реклама

LG представила побутову техніку, яка може «спілкуватися» між собою

Оскільки холодильник, оснащений голосовим асистентом Alexa, більше не є новинкою, LG пішла далі. Наступним кроком компанії стали кухонні побутові прилади, які працюють в гармонії один із одним
Čytaty latynkoju
LG представила побутову техніку, яка може «спілкуватися» між собою
  1. Головна
  2. Новини
  3. LG представила побутову техніку, яка може «спілкуватися» між собою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Оскільки холодильник, оснащений голосовим асистентом Alexa, більше не є новинкою, LG пішла далі. Наступним кроком компанії стали кухонні побутові прилади, які працюють в гармонії один із одним

Кухонна техніка LG ThinQ може обмінюватися завданнями між собою. Технологічні новинки днями презентували на Consumer Electronics Show.

Чим особлива лінійка LG ThinQ

Центральним елементом «розумної» лінійки є наступний холодильник з підтримкою Alexa — InstaView ThinQ.  Холодильник обснащений 29-дюймовим прозорим сенсорним екраном, WebOS платформою та голосовим контролем — і це ще не повний перелік. Головне — це можливість інтеграції з вашою духовкою.

Коли ви обираєте рецепт (включаючи ті, що пропонує сам холодильник, аналізуючи наявні у ньому продукти), ви можете надіслати його духовій шафі з підтримкою Alexa. Тоді голосовий помічник надасть вам інструкцію з приготування відповідної страви. Врешті-решт, це ніщо інше як розкіш. Ваш холодильник, імовірно знаходиться недалеко від духовки, та це досить зручно мати свої рецепти прямо там, де ви їх використаєте.

Холодильник також може додати термін придатності до їжі, тож більше ніякого протермінованого молока. Новітня кухонна техніка від LG виконує багато завдань, які ви очікуєте від пристрою, що працює під керуванням Alexa (наприклад, потокове передавання музики).

Інші прилади також вступають у гру. Піч EasyClean може автоматично запускати попереднє нагрівання, щоб підготуватись до рецепту, і попросити посудомийну машину QuadWash встановити свій наступний цикл на підставі того, що ви готуєте. Якщо ви готуєте жирну лазанью, ваша посудомийна машина зможе приготуватися до роботи. І, як ви вже могли здогадатися, є можливість використовувати як голосовий контроль, так і CLOi Hub Bot. Так ви можете стежити за тим, що робить духовка та посудомийна машина.

LG не повідомила, скільки коштуватимуть ці прилади або коли буде доступна доставка. Імовірно, вони будуть представлені у найвищій ціновій категорії. Мета нової лінійки зрозуміла: компанія стверджує, що ця тісна координація спонукає клієнтів купувати набір усіх пристроїв LG, замість того, щоб обирати продукти від різних постачальників.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як розумна кухня допомагаєРозумна кухня, або 5 ґаджетів, що зекономлять вам час вам зекономити час.

 

Share
Написати коментар
loading...