Реклама

Українські Збройні Сили отримають електронну медицину

У Збройних Силах України запроваджують систему електронних записів. Вона почне працювати до кінця 2018 року  
Čytaty latynkoju
Українські Збройні Сили отримають електронну медицину
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українські Збройні Сили отримають електронну медицину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У Збройних Силах України запроваджують систему електронних записів. Вона почне працювати до кінця 2018 року  

Впровадження комплексу системи електронних записів пацієнта сприятиме підвищенню якості медичного забезпечення української армії, заявляють в оборонному відомстві України. Збройні Сили отримають новітній комплекс електронного реєстру вже до кінця 2018 року. Інформація про це надійшла від прес-служби профільного міністерства. На часі дізнатися подробиці.

Хто розробник комплексу, який отримають Збройні Сили

Міністр оборони України підписав наказ «Про приймання елементів програмного забезпечення, телекомунікаційного, серверного обладнання, автоматизованих робочих місць та документації комплексу «е-Здоров’я». Розробили таку армійську інновацію фахівці Головного військово-медичного управління. Консультації надавали експерти медичного напряму Проектного офісу реформ при Міністерстві оборони України. Апаратне та програмне забезпечення комплексу невдовзі має надійти у використання.

Комплекс «е-Здоров’я» закріплять на обліку оперативного управління за Національним військово-медичним клінічним центром «Головний військовий клінічний госпіталь», Запорізьким військовим госпіталем та Головним управлінням зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України. Очікується, що всі роботи будуть виконані до кінця березня 2018 року.

Нагадаємо, раніше українським Збройним Силам польська сторона передалаЗСУ отримали на озброєння польський безпілотник унікальний безпілотник Fly Eye. Тепер він перебуватиме на озброєнні в українських армійців. Безпілотник має розмах крила 3,6 м, довжину 1,9 м і може розвивати швидкість до 160 км/год, При цьому модель безпілотного літального апарату здатна працювати віддалено на відстані до 50 км. Безпілотник використовуватимуть як поблизу зони бойових дій, так і для активної аеророзвідки.

Share
Написати коментар
loading...