Реклама

👀 FKA Twigs створила власний діпфейк для ведення соцмереж

Čytaty latynkoju
👀 FKA Twigs створила власний діпфейк для ведення соцмереж
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 FKA Twigs створила власний діпфейк для ведення соцмереж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Авторка пісень та акторка FKA Twigs повідомила, що готує власний діпфейк, який керуватиме її соцмережами, доки вони зайнята створенням музики.

FKA Twigs виступає сьогодні, 30 квітня, в Сенаті США в рамках запропонованого закону «Про заборону підробок» (No Fakes Act). Законопроєкт пропонує ввести регулювання щодо ШІ та авторського права.

Під час виступу в Сенаті артистка зазначила, що її мистецтво — «це її ідентичність», а автори ШІ можуть лише імітувати те, що вона створює.

ШІ не може відтворити глибину мого життєвого шляху, але ті, хто контролює його, мають владу імітувати подобу мого мистецтва, відтворювати його і помилково претендувати на мою ідентичність та інтелектуальну власність.

FKA Twigs

FKA Twigs закликала зберегти «автентичність артистів і захистити від незаконного привласнення їхніх прав». Співачка додала, що вона не проти експериментів з технологіями, але коли вони не порушують авторські права.

Також FKA Twigs підкреслила, що створила власний діпфейк, який вона презентує пізніше цього року.

За останній рік я розробила власний діпфейк себе, який може використовувати мій точний тон голосу, щоб розмовляти багатьма мовами. Пізніше цього року я залучу це, щоб розширити свою аудиторію і керувати взаємодією в соціальних мережах, в той час, як я працюватиму над своїм мистецтвом.

FKA Twigs

Раніше ми розповідали, що британський цензор переглянув заборону «скандальної» реклами FKA Twigs для Calvin Klein.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...