Реклама

🤔 Британський цензор переглянув заборону «скандальної» реклами FKA Twigs для Calvin Klein

Čytaty latynkoju
Calvin Klein
🤔 Британський цензор переглянув заборону «скандальної» реклами FKA Twigs для Calvin Klein
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤔 Британський цензор переглянув заборону «скандальної» реклами FKA Twigs для Calvin Klein
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше британське Управління зі стандартів реклами заборонило постер Calvin Klein із зображенням FKA Twigs нібито через «об’єктивацію». Після обурення шанувальників відомство перепросило перед співачкою, але рекламу на вулицях все ж не дозволило.

Скандал відбувся на початку року — тоді бренд Calvin Klein запросив співачку знятися для реклами компанії. На постері співачка позує в джинсовій сорочці, оголюючи праву частину тіла. Згодом реклама не сподобалася цензору — на думку Управління, «композиція зображення зосереджує увагу глядачів на тілі моделі, а не на рекламованому одязі», а це «представляє її як стереотипний сексуальний об’єкт».

Варто зазначити, що схожу рекламу в рамках кампанії з Кендалл Дженнер чи Джеремі Алленом Вайтом регулятор не заборонив — що й обурило багатьох шанувальників співачки. Сама FKA Twigs також не вважала рекламу забороненою.

Тепер, Управління переглянуло заборону та поділилося новою думкою щодо рекламної кампанії. Цензор визнав, що помилився щодо твердження, що реклама об’єктивізувала співачку, проте все ще не дозволив розмістити плакати на вулицях.

На думку Управління, реклама не підходить для тих місць, де її «може побачити будь-хто, включаючи дітей». Фактично, цензор перепросив перед артисткою, але не дозволив розміщувати рекламу з нею на вулицях.

Раніше ми розповідали, що у Fortnite може з’явитися реклама британської армії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...