Реклама

👀 Гурт Within Temptation презентував кліп знятий у Києві — дивіться

Čytaty latynkoju
👀 Гурт Within Temptation презентував кліп знятий у Києві — дивіться
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Гурт Within Temptation презентував кліп знятий у Києві — дивіться
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нідерландський метал-гурт Within Temptation поділився своїм кліпом на нову пісню A Fool’s Parade, який було знято у Києві. Сам трек і відео є  співпрацею гурту з українським музикантом Alex Yarmak.

Відзначимо, що серед знімальних локацій можна побачити МЦКМ, селище Макарів, село Калинівку, де досі можна побачити масштабні руйнації цивільних будівель внаслідок обстрілів та атак росіян у березні 2022 року, Національну бібліотеку України імені В.І. Вернадського, Площу Знань КПІ, а також монумент Батьківщина-Мати.

Як відзначила вокалістка гурту Шарон ден Адель:

Це було б неправильно знімати відео на пісню про Україну десь у мене на Батьківщині, де безпечно і безтурботно. Я знала і з самого початку розуміла, що мала приїхати сюди, мала побачити все на власні очі і показати у нашому відео Київ, яким він є зараз. Для нас це важливо, і для людей тут це також важливо.

Також раніше гурт відзначав, що «ця поїздка – досвід, який вони ніколи не забудуть».

Варто зазначити, що Within Temptation неодноразово підтримував Україну на своїх концертах та під час публічних виступів. Так, у 2023 році гурт зібрав кошти для фонду Ukraine Aid Ops, який закупив човни для українських військових на херсонському напрямку.

Раніше ми розповідали, що Imagine Dragons випустив кліп Crushed із кадрами наслідків війни в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...