Реклама

💔 Гурт Imagine Dragons випустив кліп Crushed із кадрами наслідків війни в Україні

Čytaty latynkoju
Imagine Dragons
💔 Гурт Imagine Dragons випустив кліп Crushed із кадрами наслідків війни в Україні
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💔 Гурт Imagine Dragons випустив кліп Crushed із кадрами наслідків війни в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Американський рок-гурт Imagine Dragons опублікував кліп до пісні Crushed, зобразивши наслідки повномасштабної війни рф проти України. 

Головний герой — маленький хлопчик Саша, який місяцями піддавався обстрілу у своєму селищі. У кліпі зображують зруйновані будинки, школу, сади, воронки від влучань ворожих ракет та снарядів.

Відео знімали у Новогригорівці, Миколаївської області.

«Нічого не залишилося. Саша та його родина втратили все», — зазначається під відео. Крім того, всі сусіди підлітка загинули, а сам він переховувався в укритті під час обстрілів. 

Історія Саші несамовита, і таких, як він, тисячі, які відчайдушно потребують допомоги. Ми залишаємося разом з нашими українськими друзями. Ми любимо та підтримуємо всіх вас. Навіть сьогодні його родина без світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, зробіть пожертву на UNITED24.

Imagine Dragons, рок-гурт.

Раніше стало відомо, що Imagine Dragons допомагає збирати кошти для України через платформу UNITED24. Гурт навіть запустив конкурс, завдяки якому можна отримати квитки на будь-який концерт Imagine Dragons за донат через UNITED24. Ці квитки можна використати до 2025 року.

Раніше ми розповідали, що гурт Imagine Dragons видав шостий студійний альбом, який отримав назву Mercury — Act 2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...