Реклама

👀 Ghost коротким тизером анонсував концертний фільм — що відомо

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 Ghost коротким тизером анонсував концертний фільм — що відомо
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Ghost коротким тизером анонсував концертний фільм — що відомо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гурт Ghost поділився загадковим тизером у своєму містичному стилі, який натякає фанатам, що невдовзі їх очікує «ритуал» у кінотеатрах.

У короткому, але атмосферному відео, ми побачимо слова «незабаром у кінотеатрах по всьому світу» та Папу Емерітуса IV, який, ймовірно, готується розпочати шоу.

Нагадаємо, що раніше фронтмен та лідер гурту Тобіас Форґе у своєму інтерв’ю розповідав, що гурт працює над «фільмом з концертним елементом».

З того часу, як бачимо, проєкт встиг вийти зі стадії розробки. Відомо, що гурт відзняв два концертні вечори з матеріалом під час виступів гурту в США. Тоді навіть було оголошено про заборону на використання телефонів, щоб уникнути витоку інформації.

Загалом мало що відомо про цей проєкт. У Форґе також цікавилися, чи буде концертний фільм Ghost нагадувати стрічку Metallica 2013 року Through The Never, де були сюжетні елементи вплетені у виступ:

У певному сенсі, це концерт з чимось іншим у поєднанні.

Також він розповів, що ті «секретні вечори» з записом матеріалу для фільму були одними з найкращих у його кар’єрі:

Я ніколи не бачив, щоб натовп взаємодіяв так, як вони це робили, відтоді, як я грав у клубному гурті. Це були найкращі концерти, які я коли-небудь грав із Ghost, просто тому, що мені не довелося бачити ці довбані мобільні телефони.

Нагадаємо, що у нас є два матеріали про Ghost: у першому ви можете дізнатися про історію створення гурту та його перший альбому, а у другому про джерела натхнення та саму пісню Elizabeth.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...