Реклама

👀 Шанувальники Тейлор Свіфт спричинили землетрус під час концерту у Лос-Анджелесі

Čytaty latynkoju
👀 Шанувальники Тейлор Свіфт спричинили землетрус під час концерту у Лос-Анджелесі
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Шанувальники Тейлор Свіфт спричинили землетрус під час концерту у Лос-Анджелесі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тейлор Свіфт виступала на стадіоні SoFi ще минулого літа, проте зараз вчені з Каліфорнійського технологічного інституту поділилися цікавими спостереженнями.

Так, з аналізу під назвою Exploring the Seismic Signals and Stadium Response of Concerts and Music Fans стало відомо, що сейсмічні поштовхи відчували датчики на відстані 6 км від зони проведення концерту.

Також дослідники порахували, що «найпотужнішою» за магнітудою піснею Свіфт є її хіт 2014 року Shake It Off — саме під час виконання цієї пісні шанувальники найбільше «стрибали».

Вчені кажуть, що порівнювали результати усіх пісень, що артистка грала за три години. Також найбільше шанувальники реагували на треки Love Story, You Belong With Me, Cruel Summer та 22.

Зазначається, що не дуже коректно порівнювати це зі справжнім землетрусом, проте найсильніший поштовх (ймовірно, під Shake It Off) рівний землетрусу магнітудою у 2 бали.

Раніше ми розповідали про інше дослідження, яке показало, що кожен п’ятий американець вірить у співпрацю Тейлор Свіфт з урядом США.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...