Реклама

🦇 Кірк Геммет підтвердив, що у пісні Metallica дійсно є риф натхнений класичною темою «Бетмена»

Čytaty latynkoju
🦇 Кірк Геммет підтвердив, що у пісні Metallica дійсно є риф натхнений класичною темою «Бетмена»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🦇 Кірк Геммет підтвердив, що у пісні Metallica дійсно є риф натхнений класичною темою «Бетмена»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Коли гурт Metallica у квітні цього року випустив свій новий альбом 72 Seasons багатьох фанатів гурту непокоїло одне питання, чи дійсно музиканти використали у своїй пісні Shadows Follow відсилання до класичної теми з серіалу «Бетмен» 1960-х років.

Загалом тепер обговоренням фанатів, мабуть, прийде кінець, адже гітарист гурту Кірк Геммет підтвердив, що риф, який можна почути у пісні з відмітки 4:20, є «рифом Бетмена». У нещодавньому інтерв’ю його запитали про це й він відзначив:

Це дуже смішно, тому що ми назвали цей риф «Риф Бетмена», і я точно знаю, про що ви говорите.

Щодо безпосереднього авторства цього шматка, то питання звісно варто задавати Джеймсу Гетфілду та Ларсу Ульріху, які позначені авторами цієї композиції.

Щодо музичної теми Бетмена, то вона є головним саундтреком однойменного серіалу, який виходив впродовж 1966-1968 рр. Шоу відоме завдяки своєму яскравому, барвистому та комедійному зображенню персонажів коміксів DC Comics, а деякі елементи його своєрідної естетики виринають в попкультурі сьогодні, як ми це й можемо почути в Metallica.

Нагадаємо, що раніше ми розглядали альбом Кірка Геммета Portals — перший сольник від учасника гурту Metallica за 40 років та як це взагалі сталося.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...