Реклама

😡 Рінго Старр розкритикував чутки про те, що на Now and Then ШІ, а не Джон Леннон

Čytaty latynkoju
😡 Рінго Старр розкритикував чутки про те, що на Now and Then ШІ, а не Джон Леннон
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😡 Рінго Старр розкритикував чутки про те, що на Now and Then ШІ, а не Джон Леннон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Барабанщик The Beatles розкритикував чутки про те, що голос Джона Леннона було відтворено штучним інтелектом (ШІ) у новій та останній в історії гурту пісні Now and Then.

Нагадаємо, що ця композиція записана на основі демозапису, який зробив Леннон ще у 1970-х роках. На плівці було записано його вокал разом із фортепіано, що власне й було головною складністю, адже потрібно було якимось чином його відокремити від партії музичного інструменту. Ця проблема зупинила інших учасників гурту від запису цієї пісні у 1995 році.

Однак завдяки сучасним технологіям це вже вдалось зробити у 2023 році і ми й отримали нову-стару пісню за участі усіх «бітлів».

Проте не всі переконані, що на Now and Then справжній голос Леннона. Саме це й обурила Рінго Стара, який відзначив, як передає видання Loudwire:

Ходили жахливі чутки, що це не Джон, що це штучний інтелект. Ми з Полом не стали б цього робити. Це прекрасна пісня і гарний спосіб нарешті закрити ці двері. (…) Це дійсно голос Джона, голос Пола і його гра на басу, Джордж (Гаррісон) на ритм-гітарі і я на барабанах.

Також видання наводить слова Пола Маккартні, який зізнався, що протягом усього процесу запису пісні ставив собі питання, чи варто їм це робити.

Чи є це чимось неповноцінним? Це щось, чого ми не повинні робити? Чи не перегинаю я палицю? Але кожного разу, коли я так думав, я думав: «Хвилинку, припустімо, у мене був шанс запитати Джона: «Гей, Джоне, ти б хотів, щоб ми закінчили цю твою останню пісню?». Кажу вам, я знаю, що відповідь була б... «Так».

Також він додав, що Леннону б сподобалась ця пісня:

Це дивно, коли ти думаєш про це. Ось він у своїй маленькій квартирі в Нью-Йорку, грає на піаніно, робить демозапис, і ... наша команда відновила його, і тепер це кришталево чистий, красивий вокал. Наскільки б це сподобалося Джону?! Він був би в захваті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...