Реклама

👀 Дивіться кліп на останню в історії The Beatles пісню Now and Then

Čytaty latynkoju
👀 Дивіться кліп на останню в історії The Beatles пісню Now and Then
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Дивіться кліп на останню в історії The Beatles пісню Now and Then
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останні кілька днів є доволі радісними для шанувальників The Beatles, вони мали змогу почути нову пісню від гурту та переглянути короткометражку про неї, а тепер ми можемо подивитися й кліп на композицію.

Варто зауважити, що сама композиція Now and Then тепер має офіційно стати й останньою у дискографії «бітлів».

Давно міфологізоване демо Джона Леннона було вперше взяте до роботи в лютому 1995 року Полом, Джорджем і Рінго в рамках проекту The Beatles Anthology але воно так і залишилося незавершеним, частково через неможливі технологічні виклики, пов'язані з роботою з вокалом Джона, записаним на плівку в 1970-х роках. Роками здавалося, що пісня ніколи не буде завершена. Але у 2022 році стався щасливий випадок. Розроблена Пітером Джексоном і його командою програмна система, яку використовували під час виробництва документального серіалу Get Back, нарешті відкрила шлях до відокремлення вокалу Джона від його фортепіанної партії.

Режисером кліпу виступив Пітер Джексон і загалом відео описане як «гострий і гумористичний» візуальний образ, який «запрошує глядачів відсвяткувати позачасову і міцну любов The Beatles один до одного разом з Джоном, Полом, Джорджем і Рінго, коли вони створюють останню пісню The Beatles.

Нагадаємо, що нещодавно Пол Маккартні розповів, як використовував штучний інтелект, щоб «витягти» голос Джона Леннона зі старого демозапису для завершення роботи над ще не названим треком.

Сам Маккартні отримав демозапис нового треку від вдови Леннона, Йоко Оно, ще у 1994 році. Ця неназвана пісня була однією з кількох на касеті під назвою For Paul, яку Леннон записав незадовго до його вбивства.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...