Реклама

🥴 Songtradr звільнив 50% працівників, коли придбав Bandcamp

Čytaty latynkoju
Salihah Saadiq
🥴 Songtradr звільнив 50% працівників, коли придбав Bandcamp
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥴 Songtradr звільнив 50% працівників, коли придбав Bandcamp
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Близько половини співробітників Bandcamp звільнили після придбання компанії Songtradr минулого місяця.

28 вересня музична платформа Songtradr оголосила про придбання Bandcamp у його тодішніх власників, Epic Games.

Тепер стало відомо, що співробітників Bandcamp звільнили, а деякі члени редакційної команди вийшли в соціальні мережі, щоб оголосити про своє скорочення.

Згодом Songtradr підтвердила ці повідомлення. За словами компанії, 50% співробітників Bandcamp прийняли пропозицію працювати в Songtradr.

За останні кілька років операційні витрати Bandcamp значно зросли. Це вимагало певних коригувань, щоб забезпечити стійку і здорову компанію, яка може служити своїй спільноті артистів і шанувальників.

Songtradr

Тоді співробітників попередили про майбутні звільнення, але вони не були впевнені, кого саме торкнуться скорочення.

Вже 17 жовтня, профспілка, сформована працівниками Bandcamp, Bandcamp United, опублікувала нову заяву. В ній профспілка повідомила, що зустрінеться з Epic Games для ведення переговорів.

Сьогодні Epic Games закрила угоду про продаж Bandcamp компанії Songtradr і звільнила щонайменше половину співробітників Bandcamp. Це розбиває нам серце. Ми любимо свою роботу, платформу, яку ми створили, і спільноту Bandcamp. Ми раді, що у нас є наша профспілка — колеги, які прикривають один одного. Ми будемо разом вирішувати, якими будуть наші наступні кроки. У середу ми повернемося за стіл переговорів з Epic Games і будемо тримати вас в курсі подій.

Bandcamp United

Раніше ми розповідали, що Epic Games оголосила про реструктуризацію — через падіння прибутків компанія звільнила 900 співробітників, а також повідомила про продаж Bandcamp.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...