Реклама

🎧 Вийшла перша серія подкасту Пола Маккартні

Čytaty latynkoju
🎧 Вийшла перша серія подкасту Пола Маккартні
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Вийшла перша серія подкасту Пола Маккартні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Засновник The Beatles, співак, мультиінструменталіст і лицар, сер Пол Маккартні, випустив власний подкаст під назвою A Life In Lyrics.

Перший епізод подкасту, який вийшов 4 жовтня, названий Eleanor Rigby — на честь однойменної пісні The Beatles, написаної сером Полом. Музикант розповідає історію твору, зокрема — його назви, яку Маккартні та Леннон підгледіли на…чиємусь надгробку.

Є могила, навколо якої ми з Джоном блукали, нескінченно розмовляючи про наше майбутнє…. І там є могила «Елеонора Рігбі».

Пол Маккартні

Послухати подкаст повністю можна на Spotify.

У першому сезоні подкасту Пол Маккартні разом з поетом Полом Малдуном розмовлятимуть про тексти пісень The Beatles, аналізуючи досвід музикантів та джерела натхнення, через які народилося багато легендарних рядків.

Митці вели розмови протягом останніх кількох років, поки співпрацювали над книгою «The Lyrics: 1965 to Present», яка стала бестселером.

Наразі плануються два сезони подкасту. Кожен з епізодів A Life In Lyrics зосереджений на одній певній пісні — від The Beatles до сольних творів Маккартні.

Раніше ми розповідали, що сотні шанувальників шукають стару гітару Пола Маккартні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...