Реклама

🎸 Сотні шанувальників шукають стару гітару Пола Маккартні

Čytaty latynkoju
The Lost Bass
🎸 Сотні шанувальників шукають стару гітару Пола Маккартні
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Сотні шанувальників шукають стару гітару Пола Маккартні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В мережі запустили проєкт, який шукає загублену бас-гітару Пола Маккартні, на якій він записав культові хіти The Beatles.

Для цього шанувальники створили проєкт The Lost Bass. З моменту запуску (2 вересня) вже понад 100 людей звернулися до пошукової кампанії.

Зокрема, організатори закликають шукати інформацію про «найважливіший бас в історії» — гітару, яку музикант придбав у 1961 році за 30 фунтів стерлінгів (38 доларів) у Гамбурзі. Інструмент зник у січні 1969 року, коли The Beatles перебували в Лондоні під час запису Get Back/Let It Be.

Згідно з повідомленням The Lost Bass Project, саме гітару Höfner 500/1 можна почути на піснях Love Me Do, She Loves You і Twist and Shout.

За словами авторів проєкту, Маккартні сам запитав про гітару, що й стало поштовхом до пошуків.

Ми не очікували, що миттєво отримаємо тисячі супер-гарячих зачіпок... Я очікую, що люди, які щось знають, можливо, в якийсь момент з'являться.

Організатори The Lost Bass

Раніше ми розповідали, що Пол Маккартні випустив новий подкаст під назвою McCartney: A Life In Lyrics, який розповідатиме про історії, що стоять за деякими з його найвідоміших пісень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...